Valorant Bilgisayarımı Donduruyor

Mertcankk

80+
Reaksiyon skoru
26
Valorant'a hesabımın şifresini girip oyuna girdiğim anda bilgisayar bir siyah ekran haline bürünüyor. Ve hiçbirşeye ulaşamaz hale geliyor. Ne alt+tab ne f11 hiçbirşey çalışmıyor. Bilgisayarımda herhangi bir problem yok acaba oyunun problemi mi ?

PC : Apu sistem r5 3400g + 16gb ram + 500w psu+ + Gigabyte 350m + 500gb hdd
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayara tamamen erişemez hale geliyorum sadece res atabiliyorum.

Valorant'a hesabımın şifresini girip oyuna girdiğim anda bilgisayar bir siyah ekran haline bürünüyor. Ve hiçbirşeye ulaşamaz hale geliyor. Ne alt+tab ne f11 hiçbirşey çalışmıyor. Bilgisayarımda herhangi bir problem yok acaba oyunun problemi mi ?

Fanlar son hızda mi calisiyor siyah ekranda iken

Hayır normal hızında devam ediyor

gerçekten çok iyi mizah tebrik ettim.
oyunu sil tekrar yükle olmazsa bilgisayara format at yine olmazsa yapabileceğin bir şey yok oynayamayacaksın ama format atarsan büyük ihtimalle çalışır.

oyunu sil tekrar yükle olmazsa bilgisayara format at yine olmazsa yapabileceğin bir şey yok oynayamayacaksın ama format atarsan büyük ihtimalle çalışır.
"d-dostum nerden bildin :oops:
evet herşeye format diyip sorunu kökten çözüyorum."
oyunu pencere modunda açmayı denediniz mi ?

• Beğen
Reaksiyonlar: Muti

Bendede aynı sorun vardı inanmayacaksınız ama dp ve hdmi kabloları yani ikisi bağlı olduğu için açılmıyordu ve reset atmak zorunda kalıyordum. Hdmi kablosunu çıkardım sadece dp kablo kaldı ve oyun çalıştı. Olmazsa bilet gönder yardımcı olurlar

Merhabalar ben de gtx 1650 i5 10400f lik bir bilgisayar topladım ve buna 240 hz 1 ms

AOC 27" C27G2ZE 240 monitörü taktım cs go da sıfır sıkıntı 230-240 fps oynuyorum donma olmadan ama valorantta adım atıyım 10 fps e düşüyor 250 den bunu sebebi ne olabilir bilgisi olan var mı lütfen yardımcı olun​

Geri