Kanka ben şunu merak ediyorum forumda bu tarz konular çok var bıçağı oyunda siz kullanmayacak mısınız yani kendi zevkinize göre neden burda soruyorsunuz ?Arkadaşlar indirimle 2850 vpyi 139TLYE alıyorum yani bıcak 139tlye geliyo ve bana vp kalıyor sizce değer mi bu bıcak icin??????
bıcak %32 indirimde valorant hesabımda
Ben aldım güzel tavsiye ederimArkadaşlar indirimle 2850 vpyi 139TLYE alıyorum yani bıcak 139tlye geliyo ve bana vp kalıyor sizce değer mi bu bıcak icin??????
bıcak %32 indirimde valorant hesabımda
çünkü kardeşim insanlar kullanıyo fiyatını hak eder mi pişman olur muyum ve emin olmadığım için kullana-n arkadaşların yorumlarını merak ettimKanka ben şunu merak ediyorum forumda bu tarz konular çok var bıçağı oyunda siz kullanmayacak mısınız yani kendi zevkinize göre neden burda soruyorsunuz ?
4350VP biraz pahalı ama kesinlikle değer. Galiba Çarşamba veya Perşembe günü geliyor.
Kesinlikle alınır. Ben katanayı bekliyorum diğer katanlardan farklı en iyi katana.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Lan şimdi çark çevirdim bana da 70TL indirim geldi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
sizce 1250vp daha alıp yeni katanayı mı alayımHocam katanayı nedense ben çok sevemedim normalde o tür kılıçları severim ama valorant gibi fps oyununda olmuyor be
evet o çok güzel 4350 vp miydi oyarın oni set gelior onda bi tane katana bıçagı var istersen onu al
o kadar yatıramam knka max bıcak alıcam 1komple seti al daha iyi olur paran varsa
ben şimdi bu bıcagı alsam yarın sete fiyatına bakıp iade edebilir miyim xenohunterikomple seti al daha iyi olur paran varsa
valla çok tipsiz bıçak be bana göre tabio kadar yatıramam knka max bıcak alıcam 1
Anladım sanırımçünkü kardeşim insanlar kullanıyo fiyatını hak eder mi pişman olur muyum ve emin olmadığım için kullana-n arkadaşların yorumlarını merak ettim