Rueisback 80+ Katılım 31 Ağustos 2020 Mesajlar 221 Reaksiyon skoru 53 9 Aralık 2020 #1 arkadaşlar ben laptop kullanıyorum ve şuanda couldnt start hatası alıyorum sebebini bilen varmı dünbişey yoktu bugün gelen 1.6 gb lik güncelleeden sora oldu
arkadaşlar ben laptop kullanıyorum ve şuanda couldnt start hatası alıyorum sebebini bilen varmı dünbişey yoktu bugün gelen 1.6 gb lik güncelleeden sora oldu
Furkyyy 80+ Platinum Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 15,074 En İyi Cevap 9 Reaksiyon skoru 19,128 9 Aralık 2020 #2 bu güncellemede bir çok hata olmuş diyorlar bir sonraki güncellemede umarım bütün hataları hallederler
bu güncellemede bir çok hata olmuş diyorlar bir sonraki güncellemede umarım bütün hataları hallederler
Flushixy 80+ Silver Katılım 5 Nisan 2020 Mesajlar 2,579 Reaksiyon skoru 2,727 9 Aralık 2020 #3 shatZ! yazmış: bu güncellemede bir çok hata olmuş diyorlar bir sonraki güncellemede umarım bütün hataları hallederler Devamı için tıklayın... Yeni güncelleme ne zaman gelecek bir bilgin var mı
shatZ! yazmış: bu güncellemede bir çok hata olmuş diyorlar bir sonraki güncellemede umarım bütün hataları hallederler Devamı için tıklayın... Yeni güncelleme ne zaman gelecek bir bilgin var mı
Furkyyy 80+ Platinum Katılım 16 Ağustos 2020 Mesajlar 15,074 En İyi Cevap 9 Reaksiyon skoru 19,128 9 Aralık 2020 #4 Flushixy yazmış: Yeni güncelleme ne zaman gelecek bir bilgin var mı Devamı için tıklayın... maalesef bilmiyorum ama bu şikayetler Riot'a bildirilmiştir yakın zamanda fixlerler
Flushixy yazmış: Yeni güncelleme ne zaman gelecek bir bilgin var mı Devamı için tıklayın... maalesef bilmiyorum ama bu şikayetler Riot'a bildirilmiştir yakın zamanda fixlerler