Ryzhem
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Biliyorum kardeşim ağlaman bitti mi ?Sen acaba "kışkırtıyor" dediğin mesajları okudun mu? Hmmm hayır.
Biliyorum kardeşim ağlaman bitti mi ?Sen acaba "kışkırtıyor" dediğin mesajları okudun mu? Hmmm hayır.
Ama denemek için açmış (!)Ben senin gibi hileci aşağılık kolsuz değilim. Lütfen hile açıp gelip burada ağlama kolsuz hileci seni.
Ben kendimi raporladım zaten ağlamana gerek yok bebeğim.
Ağlamıyorum, senin gibi boş mesaj atanları eleştiriyorum. Sen aĞlAamAn biDdi mİ vLet diyebilirsin.Biliyorum kardeşim ağlaman bitti mi ?
Benden daha çok boş konuştuğunu iddaya bile varımAğlamıyorum, senin gibi boş mesaj atanları eleştiriyorum. Sen aĞlAamAn biDdi mİ vLet diyebilirsin.
Aynen kardeşim aynen aynen.Bu kadar eziksin işte. Korkunca ne yazdığını bile bilmiyorsun xd. Çok gülünçsün.
Kalıcı ise daha hoş olur, bu bir suçu deneyip de nasıl olduğuna bakmak gibi bir şeyAlıntıyı görüntüle
Linçlemeyin lütfen. Daha önce başına böyle bir olay gelen arkadaş yaşadıklarını yazarsa sevinirim .
Kanıtla. Ben yazılan her mesajı 2 kere okuyup mesaj yazıyorum. Tabii sen GılGırtıyorlar diyebilirsinBenden daha çok boş konuştuğunu iddaya bile varım