Neler Yeni

Valorant desteğe yazdığım mesaj iyi mi?

CarryExe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Ali Yıldırım
Hileyi denemek için açıyor isen neden 2 kere açıyorsun. Güzel yazmışsın fakat geri dönmezler büyük ihtimal.

Furkan SıRR

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,335
İsim
Furkan Sır

Eren34

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
408
İsim
Eren Şenel
3 aysa bir şey diyemeyeceğim fakat,

Kalıcı attılarsa kaldıracaklarını da düşünmüyorum. Dersinizi aldığınızı söylüyorsunuz keşke bin düşünüp bir uygulasaydınız. Yani herhangi bir oyuncu hile açmanın cezasının ban olacağını bilir. Ayrıca ne işe yaracağını denemek için kullandım demişsin dalga geçer gibi, keşke o kısmı yazmasaydın. Yani First Person Shooter bir oyunda hilenin size az çok hangi konuda ekstradan fayda sağlayabileceğini cidden bilmiyor musunuz?

Sadece merakımdan soruyorum.

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
Öncelikle bir daha hile kullanmaman gerektiğini anlamış oldun. Bu güzel bir ders olmuş sana. 3 Ay demişse orada 3 ay sonra oyuna girebilirsin diye biliyorum başka hesaptan yazın gayet anlaşılır olmuş geri dönerler sana.

Vlu Thinwater

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Vlu Thinwater
Alıntıyı görüntüle
Linçlemeyin lütfen. Daha önce başına böyle bir olay gelen arkadaş yaşadıklarını yazarsa sevinirim :).
Hileyi merak etmek ne demektir dostum , illaki video falan vardır nette . Bence geri dönmezler hilenin geri dönüşü olmaz çünkü hatanı da anlamışsındır umarım .

Impe

80+ Silver
cevap geldi mi?

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Hala tavsiye istiyorsun, umarim banin kalicidir. Senin gibi hile acip zevk aldigini dusunen adamlar(?) yuzunden insanlar oyunlardan zevk alamiyor.
Zamaninda 2500 saatten fazla cs go oynadim, senin gibiler yuzunden biraktim. Riot’a tesekkurler ki senin gibileri affetmiyolar, umarim da affetmezler.

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
Hala tavsiye istiyorsun, umarim banin kalicidir. Senin gibi hile acip zevk aldigini dusunen adamlar(?) yuzunden insanlar oyunlardan zevk alamiyor.
Zamaninda 2500 saatten fazla cs go oynadim, senin gibiler yuzunden biraktim. Riot’a tesekkurler ki senin gibileri affetmiyolar, umarim da affetmezler.
Çok iyi yazmışsınız bende bunu anlatmak istiyordum ama hatasını anlamış yaw

Vlu Thinwater

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
139
İsim
Vlu Thinwater
bu da kırıcı oldu dostum sanki biraz :D ama yaptığını da meşru kılmayalım büyük bir suç bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,550
Üyeler
161,087
Son üye
vergi ver köle
Top Bottom