Erikli Damacanası
80+ Bronze
Kaşınmışsın ban kalkmazAlıntıyı görüntüle
Linçlemeyin lütfen. Daha önce başına böyle bir olay gelen arkadaş yaşadıklarını yazarsa sevinirim .
Kaşınmışsın ban kalkmazAlıntıyı görüntüle
Linçlemeyin lütfen. Daha önce başına böyle bir olay gelen arkadaş yaşadıklarını yazarsa sevinirim .
yeni sistem almadıkça oynayamazsınızAlıntıyı görüntüle
Yazı iyi olabilir ama ban keşke kalıcı olsaydı.Alıntıyı görüntüle
Hile kullanman yanlış, Fakat pişman olman guzel bişeyAlıntıyı görüntüle
Hileyi merak etmek ne demektir dostum , illaki video falan vardır nette . Bence geri dönmezler hilenin geri dönüşü olmaz çünkü hatanı da anlamışsındır umarım .Alıntıyı görüntüle
Çok iyi yazmışsınız bende bunu anlatmak istiyordum ama hatasını anlamış yawHala tavsiye istiyorsun, umarim banin kalicidir. Senin gibi hile acip zevk aldigini dusunen adamlar(?) yuzunden insanlar oyunlardan zevk alamiyor.
Zamaninda 2500 saatten fazla cs go oynadim, senin gibiler yuzunden biraktim. Riot’a tesekkurler ki senin gibileri affetmiyolar, umarim da affetmezler.
bu da kırıcı oldu dostum sanki biraz ama yaptığını da meşru kılmayalım büyük bir suç buHala tavsiye istiyorsun, umarim banin kalicidir. Senin gibi hile acip zevk aldigini dusunen adamlar(?) yuzunden insanlar oyunlardan zevk alamiyor.
Zamaninda 2500 saatten fazla cs go oynadim, senin gibiler yuzunden biraktim. Riot’a tesekkurler ki senin gibileri affetmiyolar, umarim da affetmezler.