Neler Yeni

Valorant desteğe yazdığım mesaj iyi mi?

moira

80+ Bronze
Alıntıyı görüntüle
Hile yazıp hilenin ne işe yaradığını mı bilmiyorsun? Bruh.
Valorant üzerinde hilenin ne işe yaradığını görmek için açtım.

kyoi

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Alıntıyı görüntüle
Hile yazıp hilenin ne işe yaradığını mı bilmiyorsun? Bruh.
Random yasak mı?

SDFLSDLKGLŞTAWLŞRKFEGSLŞKKLFGHDLŞAKERTGİLŞSDKFİŞLRTEFŞİLSWEİŞLRTFEAQİŞLRTŞEİLGFDLŞKLŞSRGKLŞKLŞSKTGLŞKEQWRTŞİAŞTLGDFTEKLŞDFGKŞQWRETŞİRFLSDŞİLGHŞFDLSİŞTELWSGŞLDqlDSLGŞİDGFKLŞDGLKAERTŞLFGKDFLKTİŞLSWTGLFRŞİLRWETKQWŞ3LKGDFRKŞLDTGKLŞAQWRTİŞDLŞTEŞİQAKLRTİ€ßHGDFŞLKWETİŞLŞSGDFLAWRKFSDLŞGDFBKLŞDTSRGLSEWLRTKQWİŞRLSDŞFLSLDFŞİLFŞİLRŞLDFGHLŞŞSKEFGS

!Mustafa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
Mustafa Topcu

moira

80+ Bronze
Ayrıca beyaz tema kullanımından dolayı raporladım. İnsanların göz zevklerini mahvetmeye hakkın yok.
Kör olduğunu biliyorsun değil mi?
1615713844023.png

JumboG4rid3s

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,243
İsim
ömer faruk
İlgilendiği Kategoriler
ZORT
Dersimi aldığımı söyledim. Beddua etmenize gerek yok. Bir yere kadar haklısınız kabul ediyorum oyun dengesini bozdum. Ama bunu beddua ederek değil. Tavsiye vererek yazarsanız iyi olur. Beddua yazınca veya kötü bir dilek dileyince "hawli" olmuyorsunuz.
sen ne zannediyosun ne diyim ay umarım birdaha olmaz falan mı diyim hile görmekten imanım gevremiş daha yaşın neyin hawli olduğuna karar vericek yaşta değil yok beni linçleyemezsiniz yok kızgın atamazsınız bunları yapmaya hakkın yok .

GarenForWin

80+ Bronze
En İyi Cevap
3

akan

80+ Bronze
sen ne zannediyosun ne diyim ay umarım birdaha olmaz falan mı diyim hile görmekten imanım gevremiş daha yaşın neyin hawli olduğuna karar vericek yaşta değil yok beni linçleyemezsiniz yok kızgın atamazsınız bunları yapmaya hakkın yok .
Karpuzlu köpekler de doğruları tükürüyor resmen.

Top Bottom