Valorant Donanim Bani

Fatih Nar

80+
Reaksiyon skoru
80
Merhaba Arkadaslar.

Bugun 2. el Apu bir sistem aldim. Valoranti indirdim oyuna girdim ve hesabim bir sure sonra kalici olarak ban yedi. Konuyla alakali ticket attim.

- Hesabimdaki bani nasil kaldirabilirim
- Bu bilgisayardan valoranta girmem mumkunmu

Yardiminizi bekliyorum 🙁

Merhaba Arkadaslar.

Bugun 2. el Apu bir sistem aldim. Valoranti indirdim oyuna girdim ve hesabim bir sure sonra kalici olarak ban yedi. Konuyla alakali ticket attim.

Yardiminizi bekliyorum 🙁
İstersen emin olmak için sıfırdan bir hesap açıp bilgisayarında girmeyi dene. Aynı şey olursa demekki donanım banıdır. :/
Ticket atarsan belki niye yediğini açıklarlar.
Yada legal olmayan şeyler yapmışsın ;)

Bilgisayari aldim valoranti kurdum hesabima girip kac fps verdigine bakip ciktim. Oyun bile oynamadim ban yemisim. Donanimda bilgisayarin benden onceki sahibi ban yemis sanirim. Bu duruma yapilabilcek bisey varmidir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgisayari aldim valoranti kurdum hesabima girip kac fps verdigine bakip ciktim. Oyun bile oynamadim ban yemisim. Donanimda bilgisayarin benden onceki sahibi ban yemis sanirim. Bu duruma yapilabilcek bisey varmidir

Merhaba Arkadaslar.

Yardiminizi bekliyorum 🙁
Hocam bir ticket açın ve neden ban yediğinizi öğrenin, eğer ki yapmadığınız bir şey ise itiraz edip ip kontrolü yaptırın. Sonrasında eğer tespit yapılırsa banınız belki açılabilir.

G.O Karşim Hesabın Gitti Banlı Hesapları Açtıklarını Pek Rastlamadım Nadiren Oluyor Oda Çok Uzun Sürüyor.

Hesap gg bani aciyorlar rica edersen ama hesap gg

Geri