Neler Yeni

Valorant Düşük CPU GPU kullanımı

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Timurhan Uçarlı
Benim sistem ile aynı bileşenlere sahip fakat benim valoda cpu %20-30 , gpu %30-40 aralarında gidiyor ve fps 100-150 oluyor yani çokça donma yaşıyorum. Fps sabitleme falan açık değil. Oyun içi ayarları değiştirdim hep ama fark etmedi. Sadece valorantta oluyor bu. Ne yapmalıyım?

1674168948484.png

Mehmet Ali KISA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
Mehmet Ali KISA
Instagram
malikisa31
Steam
mehmetalikisa
Twitter
malikisa31
Facebook
malikisa31
Değerlerin gayet normal, bir şey yapmana gerek yok zaten 400 fps alıyorsun :D Ekran kartı kullanımın çok aşırı grafik isteyen (Battlefield V, God of War gibi) oyunlarda %100 kullanım değerine çıkar ve o oyunlarda da ekran kartı-işlemci ikilisi ortalamada 70 derecenin üzerinde çalışırlar; Valorant, sistemi maksimum zorlayabileceğin oyunlardan biri değil

Kasma yaşıyorsan işlemci ve RAM'leri gözden geçirmeni öneririm (Stres testi yaparak)

fgoren

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
Fatih Gören
Değerlerin gayet normal, bir şey yapmana gerek yok zaten 400 fps alıyorsun :D Ekran kartı kullanımın çok aşırı grafik isteyen (Battlefield V, God of War gibi) oyunlarda %100 kullanım değerine çıkar ve o oyunlarda da ekran kartı-işlemci ikilisi ortalamada 70 derecenin üzerinde çalışırlar; Valorant, sistemi maksimum zorlayabileceğin oyunlardan biri değil

Kasma yaşıyorsan işlemci ve RAM'leri gözden geçirmeni öneririm (Stres testi yaparak)
Fotoğraf arkadaşına ait sanırım kendi fps i aynı sistem için 100 150 arasındaymış

Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Timurhan Uçarlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ss videodandı. neyse hallettim formatladım tüm güncellemeleri baştan kurdum düzeldi

Top Bottom