yusufkaan19
80+
- Reaksiyon skoru
- 56
Valorant düşüren var mı sabahtan beri hem Mithrain hem Wtcn açık arkada yine de düşüremedim.
Dostum 40 Sekme Açıp Drop Açık Olan Yayıncı İzledim Hepsinin Sesi Açık Biçimde Yinede Düşmedi Biraz Şans GerekiyorValorant düşüren var mı sabahtan beri hem Mithrain hem Wtcn açık arkada yine de düşüremedim.
Çok mantıklıBen o şekilde yapmanın mantıksız olacağını düşünüyorum. Drop bulunduğun yayına göre düşmüyor büyük ihtimalle. Atıyorum X yayıncısını izleyenleri de Y yayıncısını izleyenleri de tek bir havuzda görüyor sistem. Sadece "Valorant Drop" adı altındaki yayını izlemek yeterli oluyor. Eğer izlediğin yayına göre düşseydi herkes en düşük izlenen yayıncıya giderdi ki şansı artsın. Farklı sekmelerin işe yarayacağını sanmıyorum yani, riot düşünmüştür![]()
Zaten Sistem Öyle İşliyor Eğer Yayıncıya Göre Olsaydı Çok Saçma Olurdu Sistem Random Atıyor. Valorantın Çıkmasını İple Çekiyorum.Ben o şekilde yapmanın mantıksız olacağını düşünüyorum. Drop bulunduğun yayına göre düşmüyor büyük ihtimalle. Atıyorum X yayıncısını izleyenleri de Y yayıncısını izleyenleri de tek bir havuzda görüyor sistem. Sadece "Valorant Drop" adı altındaki yayını izlemek yeterli oluyor. Eğer izlediğin yayına göre düşseydi herkes en düşük izlenen yayıncıya giderdi ki şansı artsın. Farklı sekmelerin işe yarayacağını sanmıyorum yani, riot düşünmüştür![]()
Oyun Yaz Ayında Çıkıyor Açık Betayada 1-2 Aya Çıkar.Ne zaman dropsuz oynayabileceğiz peki bilen var mı ?
Ben düşürdümValorant düşüren var mı sabahtan beri hem Mithrain hem Wtcn açık arkada yine de düşüremedim.