Valorant Düşüren Var mı

Reaksiyon skoru
56
Valorant düşüren var mı sabahtan beri hem Mithrain hem Wtcn açık arkada yine de düşüremedim.

Sanırım 40 saat oldu, hala düşmüyor :(

Ben o şekilde yapmanın mantıksız olacağını düşünüyorum. Drop bulunduğun yayına göre düşmüyor büyük ihtimalle. Atıyorum X yayıncısını izleyenleri de Y yayıncısını izleyenleri de tek bir havuzda görüyor sistem. Sadece "Valorant Drop" adı altındaki yayını izlemek yeterli oluyor. Eğer izlediğin yayına göre düşseydi herkes en düşük izlenen yayıncıya giderdi ki şansı artsın. Farklı sekmelerin işe yarayacağını sanmıyorum yani, riot düşünmüştür :)

Aga be :(
Post automatically merged:

Ben o şekilde yapmanın mantıksız olacağını düşünüyorum. Drop bulunduğun yayına göre düşmüyor büyük ihtimalle. Atıyorum X yayıncısını izleyenleri de Y yayıncısını izleyenleri de tek bir havuzda görüyor sistem. Sadece "Valorant Drop" adı altındaki yayını izlemek yeterli oluyor. Eğer izlediğin yayına göre düşseydi herkes en düşük izlenen yayıncıya giderdi ki şansı artsın. Farklı sekmelerin işe yarayacağını sanmıyorum yani, riot düşünmüştür :)
Çok mantıklı (y)

Zaten Sistem Öyle İşliyor Eğer Yayıncıya Göre Olsaydı Çok Saçma Olurdu Sistem Random Atıyor. Valorantın Çıkmasını İple Çekiyorum.

Ben düşürdüm

Ben ilk gün 10 saat izledim düşmedi, ertesi gün mobilden 5 dk girdim düşmüş 1 saat sonra haberim oldu. :)

Geri