Neler Yeni

Valorant DX 11 Hatası

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Enes
Eski ekran kartımda valorant ve pubg lite da bu hatayı alıyordum ekran kartını değiştirdim rx 560 aldım pubg deki hata gitti ama valorant da hayla bu hatayı alıyorum nasıl çözebilirim bilen varmı ?
1611901954161.png

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Ekran kartını driverinin kurulu olduğundan emin ol.Oyunu sil ve yüklenmesi gereken ekstra bir program varsa tekrardan yükle. Bende de Pubg Lite'da aynı sorun vardı oyunu silip tekrar yükledim çözülmüştü sorun :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Enes
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ekran kartını driverinin kurulu olduğundan emin ol.Oyunu sil ve yüklenmesi gereken ekstra bir program varsa tekrardan yükle. Bende de PUBG Lite'da aynı sorun vardı oyunu silip tekrar yükledim çözülmüştü sorun :)
Bu sorunu eski ekran kartında yaşamıştım ekran kartını değiştirdim tüm driverları sildim yeni ekran kartınınkileri kurdum valorantı silip yükledim bi dünya şey denedim çözümünü bulamadım bilenede rastlamadım

BaşaramadıkAbi

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Ekran kartı modeli nedir ?

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dediğim gibi her şeyi baştan yükle bende sorun düzelmişti

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
format atmam lazım galiba her şeyi denedim oyunları başka bi harddiske depolayabilirsem format atıcam
Aslında o kadar uğraşmana gerek yok eksik program olabilir ekran kartında veya oyununda.

Top Bottom