Neler Yeni

Valorant editim nasıl olmuş ?

aizey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
tunA
Belki bu konuyu 3. defa açıyorum ama her video da farklı eklentiler oluyor. Sürekli üstüne ekleyerek ilerlemek istiyorum. Yorum da pek fazla yapılmıyor videolara. Sizin eleştileriniz önemli benim için. İyi seyirler.
Video;

efekoray

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Efe Koray Güneş
güzel olmuş tek merak ettiğim müziklerden nasıl telif yemiyorsun

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Belki bu konuyu 3. defa açıyorum ama her video da farklı eklentiler oluyor. Sürekli üstüne ekleyerek ilerlemek istiyorum. Yorum da pek fazla yapılmıyor videolara. Sizin eleştileriniz önemli benim için. İyi seyirler.
Video;
Ne zamandır bu işler ile uğraşıyorsun bilmiyorum ama gerçekten başarılı bir çalışma olmuş.
Özellikle globaldeki seviyelerde geçiş ve efektler kullanmışsın. Kapak tasarımı da öyle.
Açıkçası konuya girip videoyu başlatmadan önce çok daha basit/sıradan bir şey bekliyordum.:kappa:
Eline sağlık. Yapabileceğim tek yorum, bunu yeterli seviye olarak görme. Üzerine eklemeye ve yeni şeyler denemeye devam et. (y)

Jaess

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Video;
Ne zamandır bu işler ile uğraşıyorsun bilmiyorum ama gerçekten başarılı bir çalışma olmuş.
Özellikle globaldeki seviyelerde geçiş ve efektler kullanmışsın. Kapak tasarımı da öyle.
Açıkçası konuya girip videoyu başlatmadan önce çok daha basit/sıradan bir şey bekliyordum.:kappa:
Eline sağlık. Yapabileceğim tek yorum, bunu yeterli seviye olarak görme. Üzerine eklemeye ve yeni şeyler denemeye devam et. (y)
Üstteki arkadaşın da yazdığı gibi bende konuya girmeden önce sıradan bir edit bekliyordum. Ama beklentimin oldukça üzerinde oldu. Adeta bir grimm veya ladiff editi izliyormuşcasına keyif aldım. Ses, geçiş ve efektler gerçekten başarılı. Eleştirebileceğim tek kısmı şarkıda ki "Yeah, yeah, yeah, yeah, yeah" kısmındaki müzikle senkron bir şekilde yapılan vuruşlar biraz daha hızlı olabilirmiş. Ayrıca bunlara video içerisinde daha çok yer verirsen seyir keyfini gerçekten arttırıyor. Onun harici diyebileceğim tek şey çok başarılı. Her zaman dün ki senden daha iyi olmaya çalışarak devam et dostum. :)

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,562
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758
AE kullanıyorsan maskeleme ișlerini araștır derim.

MematiBaş🚬

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,593
İsim
Memati Baş
yavaşlatma beni biraz rahatsız etti ama çok güzel olmuş eline sağlık.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Furkan
vuruşlardaki yavaşlatma güzel olmuş fakat çok fazla olması biraz baş ağrıtıyo ( şahsi fikrim ) farklı efektler kullanabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,841
Üyeler
163,563
Son üye
rigbusta
Top Bottom