POLAT ALEMDAR_
80+ Silver
- Konu Sahibi Konu Sahibi
AMD kullanıyorum ayarı varsa paylaşırsanız çok sevinirim
True streched olayı var gerekli ayarlar yapılarak ekran da genişletilebiliyor, bizzat kullandım ama program gerektiriyorprogram kullanmana gerek yok bunu yapmak için. ayrıca ekranı genişletmiyor. sadece hud genişliyor. CS:GO'daki gibi oyunun genişleme kafanın büyüme mantığı yok valorantta. her zaman aynı resolutionda sabit.
Fortniteda 1080x1080 oynuyorum. CSGO'da 1440X1080. Valorantta ikisinide denedim hatta 720X1080 denedim değişen bir şey olmadı.
program kullanmana gerek yok bunu yapmak için. ayrıca ekranı genişletmiyor. sadece hud genişliyor. CS:GO'daki gibi oyunun genişleme kafanın büyüme mantığı yok valorantta. her zaman aynı resolutionda sabit.
Fortniteda 1080x1080 oynuyorum. CSGO'da 1440X1080. Valorantta ikisinide denedim hatta 720X1080 denedim değişen bir şey olmadı.
1280x1080 de kullanan vardı çok iyi genişliyor, cs den alıştığım için çok iyi olacak.
Keşke olsaymış, cs de çok faydası oluyordu. Ama yine de denerim, şuanda bilgisayarıma erişimin yok il dışındayım. Hepinize teşekkür ederimAlıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Genişlemiyor hocam. üst taraf 16:9 alt taraf 4:3. Sadece hud genişliyor.