Valorant Ekran Kartı Isınma Sorunu

Ykc35

80+
Reaksiyon skoru
10
Öncelikle merhaba ekran kartımda herhangi bir sorun yokken Valorant'ta 75 derece sıcakları görüyorum başka oyunlara baktığımda mesela Forza Horizon 4 Ultra ayarlarda 65 dereceyi geçmiyor. Genelde çözüm olarak Fps kısıtlama öneriliyor galiba ama Fps kısıtlayınca Input Lag çoğalıyor buda Valorant gibi bir oyunda önemli o yüzden farklı çözümler arıyorum yardımcı olabilirseniz ne mutlu. (Ekran kartım 1660S)

Öncelikle merhaba ekran kartımda herhangi bir sorun yokken Valorant'ta 75 derece sıcakları görüyorum başka oyunlara baktığımda mesela Forza Horizon 4 Ultra ayarlarda 65 dereceyi geçmiyor. Genelde çözüm olarak Fps kısıtlama öneriliyor galiba ama Fps kısıtlayınca Input Lag çoğalıyor buda Valorant gibi bir oyunda önemli o yüzden farklı çözümler arıyorum yardımcı olabilirseniz ne mutlu. (Ekran kartım 1660S)
Tuhaf işlemci odaklı bir oyun aslında anlayamadım uv yapmayı denedinmi

Benim kartta 75 dereceleri görüyor valorantta diğer oyunlarda daha az valorantta baya ısınıyor

yaz geldi moruq

bende çoğu oyunda yüksek değerler controlde 80 derece falan ama valorantta 50 dereceyi geçmiyor. Msi afterburnerle kullanım değerlerini atabilir misin

o zaman Forza da 80 dereceyi görmesi lazımdı yada R6 da onlar daha fazla kullanıyor ekran kartımı bunun yazla pek alakası yok bence
benim ekran kartı ets2 de kışın 68 yazın 78 serece oluyor. boşta kışın 31 yazın 42 derece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

işlemcim max
50 gördü

Geri