Öneri VALORANT EN İYİ VANDAL SKİN

Celilkug

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
183
BEYLER SİZCE VALORANTTA EN İYİ VANDAL SKİNİ NEDİR HANGİSİ ALINIR VURUŞ HİSSİYATI OLARAK ELDE TUTUTUŞ VEYA NE BİLİM ANİMASYON OLARAK SİZCE HANGİSİ KAÇ VP OLDUGU ÇOK ÖNEMLİ DĞEİL
ŞUAN ELİMDE EJDER VANDAL VAR AMA HİÇ VURUŞ HASSASİYETİ YOK SADECE ANİMASYON VAR BAŞKA Bİ SKİN ALASIM GELDİ ONİ VANDAL Alınır mı? ? Bİ DEĞİŞİK DURUYOR ELDE ISINAMADIM SKİNE

valla ben oni vandalı çok beğendim aynı phantom gibi hissetttiriyori o yüzden kontrol etmesi bana daha kolay geldi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

HOCAM ÖNCELİKLE LÜTFEN SAKİN OL
SANIRIM HERKESİN CAP AÇIK KALMIŞ

Ben başından beri asil ve kökeni sevmişimdir asilin tok sesi, kökenin animasyonu üstüne tanımam

BEYLER SİZCE VALORANTTA EN İYİ VANDAL SKİNİ NEDİR HANGİSİ ALINIR VURUŞ HİSSİYATI OLARAK ELDE TUTUTUŞ VEYA NE BİLİM ANİMASYON OLARAK SİZCE HANGİSİ KAÇ VP OLDUGU ÇOK ÖNEMLİ DĞEİL
ŞUAN ELİMDE EJDER VANDAL VAR AMA HİÇ VURUŞ HASSASİYETİ YOK SADECE ANİMASYON VAR BAŞKA Bİ SKİN ALASIM GELDİ ONİ VANDAL Alınır mı? ? Bİ DEĞİŞİK DURUYOR ELDE ISINAMADIM SKİNE
İYON VE RGX BAYA GÜZEL DELİPOPDAN SIKILDIĞIM İÇİN ONLARIN GELMESİNİ BEKLİYORDUM EJDER GELDİ ONU ALDIM HIAĞĞĞĞĞR

İYON VE RGX BAYA GÜZEL DELİPOPDAN SIKILDIĞIM İÇİN ONLARIN GELMESİNİ BEKLİYORDUM EJDER GELDİ ONU ALDIM HIAĞĞĞĞĞR
ejder vurdurmuyor sanki ya hissiyatı kötü sadece animasyonu var :D

ASİL DÜNYANIN EN İYİ VANDALIDIR.(14VANDALIMVAR)

yağmacı

asil ve yağmacı bence

ASİL DÜNYANIN EN İYİ VANDALIDIR.(14VANDALIMVAR)
YENİ Mİ ALDIN O YÜZDENDİR BELKİ ASİL DE KULLANDIKTAN SONRA SIKIYOR AMA YİNE OYNANMICAK KADAR DEĞİL SADECE BİRAZ KULLANDIKTAN SONRA HİSSİYATI SARMIYOR

ejder vurdurmuyor sanki ya hissiyatı kötü sadece animasyonu var :D
degisiyur ya rgxle çok guzel vuruyom ben ama marketime gelmiyo diye ejder aldım idare eder 1 hafta oldu yavastan sıkıyor en azından renkleri iyi

YENİ Mİ ALDIN O YÜZDENDİR BELKİ ASİL DE KULLANDIKTAN SONRA SIKIYOR AMA YİNE OYNANMICAK KADAR DEĞİL SADECE BİRAZ KULLANDIKTAN SONRA HİSSİYATI SARMIYOR

degisiyur ya rgxle çok guzel vuruyom ben ama marketime gelmiyo diye ejder aldım idare eder 1 hafta oldu yavastan sıkıyor en azından renkleri iyi
HAYIR İLK SKINLERİMDEN HOCAM

oni vandal alınır mı? acaba çok kararsız kaldım ya

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,436
Üyeler
184,314
Son üye
burak4832
Geri