Neler Yeni

Yardım Valorant fps düşüyor yükseliyor

Ahmet South

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Ahmet Güney
Her zaman değil ama bazen fps 70 80 60 civarlarına düşüyor laptobu kapatıp açtığımda düzeliyor 144 fps civarına yükseliyor
Sistem imzamda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sebebi ne olabilir

cukumera21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
329
İsim
Hasan Kaya
Her zaman değil ama bazen fps 70 80 60 civarlarına düşüyor laptobu kapatıp açtığımda düzeliyor 144 fps civarına yükseliyor
Sistem imzamda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sebebi ne olabilir
Hocam valorant arada en iyi sistemde bile darboğaz yapabiliyor. Ayarlar düşükteyse fazla fps aldığı zorluyor pcyi ve oto iniyor. Ayarları düşük orta düşük orta şeklinde yapın.

Ahmet South

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Ahmet Güney
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam valorant arada en iyi sistemde bile darboğaz yapabiliyor. Ayarlar düşükteyse fazla fps aldığı zorluyor pcyi ve oto iniyor. Ayarları düşük orta düşük orta şeklinde yapın.
En yüksekte kullanıyorum

Creselia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Egehan Kiremit
Son günlerde ben de lol oynarken bazen oyunu aşağı atıp tekrar açtığımda inanılmaz fps dropları yaşıyorum halbu ki sistemim bunun için kat kat iyi durumda sayılır. 5-6 kere oyunu aşağı atıp tekrar açtığımda düzeliyor. İstersen bu şekilde deneyebilirsin eğer çözüm olursa daha fazla cevap aramaya gerek kalmayabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
24
İsim
Kerim Can Uçar
Bu Valorant'a son gelen güncellemeden sonra normalde aldığım 240 FPS aynı ayarlarda 100 FPS'lere düşmeye başladı. Bu sorunu yaşayanlar var mı?

Ahmet South

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
255
İsim
Ahmet Güney
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu Valorant'a son gelen güncellemeden sonra normalde aldığım 240 FPS aynı ayarlarda 100 FPS'lere düşmeye başladı. Bu sorunu yaşayanlar var mı?
Bende ondan kaynaklanıyor olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,105
Üyeler
163,604
Son üye
orhantek
Top Bottom