Neler Yeni

Yardım Valorant FPS düzeltmem için ne yapmam gerekiyor

OrkunJJ

80+ Silver
Özellikler: GTX 1660 SUPER - İ3 10100F - 8 GB RAM 90 150 fps arası alıyorum
Şu konuda anlatılan şekilde ekran katı sürücünü yeniden kur ve ayarlarını yap. FPS in hem yükselir hem de droplar büyük oranda azalır.

Uğur Karabulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Uğur Karabulut
Banada tuhaf geliyor ben 400fps civarı alırım diye düşünüyordum sonuçta i7 11 küçümsenecek bir işlemci de değil ama 250-300 civarında dolaşıyor.Bircok şey denedim oyun ayarlarını değiştirdim GeForce experience dan optimizasyon yaptım,oyunu açınca bilgisayar oyun modunu otomatik acıyor vs ama yinede düşük fps alıyorum üstelik fanlar açık (MSI cooler boost 5) + soğutucu stand var (4 fanlı).Ekran kartı 75° civarı bence bir sıkıntı var ama çözemedim daha önce konu açtım bunun hakkında pek bir şey değişmedi.senin bu düşük fps sorunu hakkında bir bilgin varmı yardımcı olursan çok sevinirim.
Laptop hocam normal fps değerleriniz

Hypnx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Batuhan
Kimse rami görmemiş heralde 8 gb ram ile gayet normal o fpsler. 8 gb daha alırsan arada ki farkı görürsün.

OrkunJJ

80+ Silver
Kimse rami görmemiş heralde 8 gb ram ile gayet normal o fpsler. 8 gb daha alırsan arada ki farkı görürsün.
Evet katılıyorum. Bende görmedim 8GB ram olduğunu. Ram yükseltmesi yapılırsa ciddi fark olur. FPS değerleri 2 katına kadar çıkabilir.

Ek olarak ekran kartı Nvidia optimus destekliyse bir monitör e bağlayıp monitör den oynayarak daha yüksek FPS alınabilir.

Krasssen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Emirhan
Evet katılıyorum. Bende görmedim 8GB ram olduğunu. Ram yükseltmesi yapılırsa ciddi fark olur. FPS değerleri 2 katına kadar çıkabilir.

Ek olarak ekran kartı Nvidia optimus destekliyse bir monitör e bağlayıp monitör den oynayarak daha yüksek FPS alınabilir.
Nvidia optimus kısmını anlamadım ne demek

Quiwick

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,185
İsim
Emre
Yukardaki arkadaşların dediği gibi rami dual channel yaparsanız kayda değer bir fps artışı yaşarsınız.

OrkunJJ

80+ Silver
Nvidia optimus kısmını anlamadım ne demek
Optimus Nvidia nın bir teknolojisi hocam. HDMI dan falan monitör bağladığında direkt olarak ekran kartı üzerinden çalıştırmasını sağlıyor. Genelde optimus olan laptoplarda klavye nin olduğu yerde kenarda köşede Nvidia Optimus yazar. Ya da direkt olarak ekran kartı modelini internette aratarak bakabilirsin.

Krasssen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Emirhan
Optimus Nvidia nın bir teknolojisi hocam. HDMI dan falan monitör bağladığında direkt olarak ekran kartı üzerinden çalıştırmasını sağlıyor. Genelde optimus olan laptoplarda klavye nin olduğu yerde kenarda köşede Nvidia Optimus yazar. Ya da direkt olarak ekran kartı modelini internette aratarak bakabilirsin.
He o bende yoktur masüstü

OrkunJJ

80+ Silver
He o bende yoktur masüstü
Konuları karıştırmışım ya kusura bakma ben aynı anda cevap yazarken başka laptop konusuna da yazıyorum da diğer konu ile senin cihazı karıştırdım. Biraz laf kalabalığı oldu boşu boşuna :/

Krasssen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Emirhan
Konuları karıştırmışım ya kusura bakma ben aynı anda cevap yazarken başka laptop konusuna da yazıyorum da diğer konu ile senin cihazı karıştırdım. Biraz laf kalabalığı oldu boşu boşuna :/
Sıkıntı yok bende geçen monitör konusunda konuşurken aklıma ekran kartı ile ilgili bir şey geldi onu yazdım

emre_kck

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Emre Küçük
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,300