Youtubda hangi mapte hangi konumda test ettiyse oralarda test etmen lazım, FPS bana normal geldiasus dual 4070super
7600
32gb cl30 ram
750w gold psu
intrnnete falan daha yüksekti fpsler nedeni ne olabilir sıcaklıklar gayet normal ama
Biosta resizebar açık mi ramler expo da çalışıyor muasus dual 4070super
7600
32gb cl30 ram
750w gold psu
intrnnete falan daha yüksekti fpsler nedeni ne olabilir sıcaklıklar gayet normal ama
acık hocam nromalde ort fps 500 550 falan olması lazım değilmiBiosta resizebar açık mi ramler expo da çalışıyor mu
benim bilidiğim 550 500 fps olması lazım ort 1080p de oynuyorum bideYoutubda hangi mapte hangi konumda test ettiyse oralarda test etmen lazım, FPS bana normal geldi
Knk daha ne istiyosun izledihin videoların ustune guncelemE gelmiştirasus çift 4070 süper
7600
32gb cl30 ram
750w altın psu
dahili falan daha yüksekti fpsler nedeni ne olabilir sıcaklıklar gayet normal ama
O genelde videoda söylüyor şunu açın bnu seçin xmp açın diye. Ek olarak o ölüm maçında test ediyor yani özel güç olmuyor videoyu izlemedim ama dediğim gibi o ölüm maçında test etmiştirpch nin sistemini almıştım onda daha yüksekti ondan sordum hocam
Monitörün 1080p ise düşük olması normal 2k monitör alırsan daha yüksek fps alırsın çünkü şuan darboğaz yaşıyorsunasus dual 4070super
7600
32gb cl30 ram
750w gold psu