Neler Yeni

Valorant Gaia Balta alınır mı?

FakeLords

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
153
İsim
Civan Çiftçi
Selam arkadaşlar, Valorant envanterime bıçak ekleyeceğim. RGX kelebek bekliyorum normalde fakat bugün mağazama Gaia balta geldiğini gördüm. Sizce güzel midir? Başka bıçak bekleyeyim mi? Düşünceleriniz benim için önemli. Rica ediyorum kişisel zevk vb. şeyler yazmayınız. Ben sizin düşüncenizi istiyorum.Alıntıyı görüntüle
yagmacı 2.0 geliyo karambit olarak bence bekle ama net tarih belli degil bu hafta gelecek pakette olabilir diger gelecek pakette olabilir ama bekle bence çok iyi yapmışlar

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
eğer karambit beğeniyorsan yeni gelecek yağmacı karambiti öneririm baltaların animasyonları çok kısa sürede sıkıyor
Evet 3 gün kaldı sanırım. 3550 VP olur büyük ihtimalle. Umarım güzel olurda RGX kelebeğe o kadar para vermek zorunda kalmam :D

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
yagmacı 2.0 geliyo karambit olarak bence bekle ama net tarih belli degil bu hafta gelecek pakette olabilir diger gelecek pakette olabilir ama bekle bence çok iyi yapmışlar
Umarım bu hafta gelecek pakettir çünkü çok sabırsızım. Kaç gündür karambitin oyun içi videolarını arıyorum ama çıkmıyor.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,372
İsim
Selim
AA evet yağmacı karambit geliyor değerlendir bence. Hem o zamana kadar rgx gelirse alırsın.

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
AA evet yağmacı karambit geliyor değerlendir bence. Hem o zamana kadar rgx gelirse alırsın.
Güzel olur bence o sette. Çünkü yağmacının adı var bir kere güzel olmama şansı yok.

SeaderS

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Musab Taha Karadağ
Discord
SeaderS#0001
Selam arkadaşlar, Valorant envanterime bıçak ekleyeceğim. RGX kelebek bekliyorum normalde fakat bugün mağazama Gaia balta geldiğini gördüm. Sizce güzel midir? Başka bıçak bekleyeyim mi? Düşünceleriniz benim için önemli. Rica ediyorum kişisel zevk vb. şeyler yazmayınız. Ben sizin düşüncenizi istiyorum.Alıntıyı görüntüle
Alınabilir. Ama aldıktan sonra marketine daha iyi bıçaklar gelebilir Mesele Rgx katana , rgx kebelek gibi

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Hocam adlarını bilmiyorum kusura bakmayın çok market hakkındada bilgim yok ama markete geliyorsa şuanları öneririm:
-Champions bıçak.
-Işıklı mışıklı katana.
-Son seçenek kahverengi siyah bir bıçak var 1000vplik kontratla geliyordu.

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,372
İsim
Selim
Alınabilir. Ama aldıktan sonra marketine daha iyi bıçaklar gelebilir Mesele Rgx katana , rgx kebelek gibi
Rgx katana çok iyi hele o eliyle bıçağı silme animasyonu:oops:

AneX

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
THEY CALL ME ANEX
hoşuna gidiyorsa al zevkler ve renkler tartışılmaz

seniyazdim

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
324
İsim
Ali Arslan
Bu bicaklar skinler sadece parayla mi aliniyor vp nin baska sekilde kazanma yolu yok mu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,643
Üyeler
166,049
Son üye
yardımlazims
Top Bottom