Valorant Garip Fps Sorunu

PocmaN

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhaba arkadaşlar şu sıralar memlekette olduğum için laptopumu kullanmak zorundayım. İ5 7200U, 8GB ram ve geforce 920mx ekran kartım var. Bu sistemle cs de 80-100 fps rahatça kasmadan oynayabiliyorken az önce valoranta girdiğimde düşük ayarda fps 30-40 arasında çatışmada 20 lere kadar düştü ayrıca sık sık donuyor ve ping olmamasına rağmen 1 saniye kadar gecikmeli oynadım yani mesela space ye basıyorum 1 saniye sonra zıplıyor gibi. Acaba bu sistemle bu normal mi sizce atladığım bir şey mi var?

Hocam son guncellemeden sonra FPS Ler aşırı düştü 70 FPS aldığım sistemde 20 FPS aliyorum aşırı donuyor vb valorant desteğe yazın belki çözerler

Hocam son guncellemeden sonra FPS Ler aşırı düştü 70 FPS aldığım sistemde 20 FPS aliyorum aşırı donuyor vb valorant desteğe yazın belki çözerler
Kesin bundan mıdır hocam oynanmaz halde şuan ya cs yüklüyorum

O halde bende saçma bir problem var dimi bu sistemle bu fpsler normal mi? Senin sistemin nedir?
İ5 7800 mu ne var sanırsam tam bende bilmiyorum ekran kartida kötü riot clientin içinden sorun coz diye bir şey olması lazım ona basıp denrr misin birde

İ5 7800 mu ne var sanırsam tam bende bilmiyorum ekran kartida kötü riot clientin içinden sorun coz diye bir şey olması lazım ona basıp denrr misin birde
Sorun çöz diye bir şey göremiyorum ayarlarda valorant sekmesinde onar tuşu var sadece.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,188
Üyeler
191,040
Son üye
LeoN83
Geri