Neler Yeni

Valorant güzel ses kasamıyorum. Yardımcı olur musunuz ?

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Jiyu
Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Kulaklığım Cloud 2 core wireless.
Hyperx ngenuity , stellseries sonar uygulamalarını indirdim , dolby access ayarlarına da baktım ama istediğim kalitede ses kasamıyorum.
Cs 2'de ekolayzer ayarları var otomatik orada ses biraz daha güzel geliyor fakat valorantta istediğim gibi ses kasamıyorum.
Rakibin nereden geldiğini ayırt etmek , rakiple takım arkadaşlarımın sesini ayırt edebilmesini güzel ses kasabilmesini istiyorum.
Bu kulaklığı kullanan var mı ya da ayarlarını bilen ? yardımcı olur musunuz ? özellikle sonar uygulamasında çok kötü ve kısık geliyordu kapattım onu.

Reindi

80+ Silver
Selamun aleykum , hayırlı günler arkadaşlar. Kulaklığım Cloud 2 core wireless.
Hyperx ngenuity , stellseries sonar uygulamalarını indirdim , dolby access ayarlarına da baktım ama istediğim kalitede ses kasamıyorum.
Cs 2'de ekolayzer ayarları var otomatik orada ses biraz daha güzel geliyor fakat valorantta istediğim gibi ses kasamıyorum.
Rakibin nereden geldiğini ayırt etmek , rakiple takım arkadaşlarımın sesini ayırt edebilmesini güzel ses kasabilmesini istiyorum.
Bu kulaklığı kullanan var mı ya da ayarlarını bilen ? yardımcı olur musunuz ? özellikle sonar uygulamasında çok kötü ve kısık geliyordu kapattım onu.
earpods var bende direk taktım acayip iyi de ses kasıyorum hiç bir ayar yapmadım

Jiyu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Jiyu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
earpods var bende direk taktım acayip iyi de ses kasıyorum hiç bir ayar yapmadım
şu an ben de ayarsız kullanıyorum ama o kadar para verdim oyuncu kulaklığı sonuçta.
Cs'nin kendi ekolayzer'ı var orada daha iyi ses kasıyor , sanırım olay ekolayzer'da

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,476
Üyeler
165,186
Son üye
Josef_B
Top Bottom