Neler Yeni

Valorant Hakkında Merak Ettiklerim

Schämell

80+
Merhabalar ben Valorant hakkında merak ettiklerimi size soracağım, isterseniz hemen devam edelim.

İlk olarak Valorant'ta izlediğim kanallarda bazıları ''bir sonraki el alacak kadar çek'' diyorlar, en az kaç para olması lazım bir sonraki el çekmek için?
İkinci olarak diyelim ki 3500 paramız var Vandal + 3 tane skill almak mı daha mantıklı ya da Spectre + 1K'lık zırh + 2 skill mi yoksa Vandal + Yarım mı daha mantıklı ?
Üçüncü olarak diyelim ki 3900 paramız var Vandal + tam zırh mı yoksa Vandal + yarım zırh + 3 skill mi daha mantıklı ?
Dördüncü olarak 4700 paramız var hiç bir şey almadan Operatör almak mı yoksa Vandal + tam zırh + 3 skill mi ?
Beşinci olarak para konusunda sıkıntımız var ya tam zırh alcaz ya da skill sizce hangisi ?
Altıncı ve son olarak Valorant'ta diğer el yokmuşcasına para harcamak mantıklı mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Talha demirci
Merhabalar ben Valorant hakkında merak ettiklerimi size soracağım, isterseniz hemen devam edelim.

İlk olarak Valorant'ta izlediğim kanallarda bazıları ''bir sonraki el alacak kadar çek'' diyorlar, en az kaç para olması lazım bir sonraki el çekmek için?
İkinci olarak diyelim ki 3500 paramız var Vandal + 3 tane skill almak mı daha mantıklı ya da Spectre + 1K'lık zırh + 2 skill mi yoksa Vandal + Yarım mı daha mantıklı ?
Üçüncü olarak diyelim ki 3900 paramız var Vandal + tam zırh mı yoksa Vandal + yarım zırh + 3 skill mi daha mantıklı ?
Dördüncü olarak 4700 paramız var hiç bir şey almadan Operatör almak mı yoksa Vandal + tam zırh + 3 skill mi ?
Beşinci olarak para konusunda sıkıntımız var ya tam zırh alcaz ya da skill sizce hangisi ?
Altıncı ve son olarak Valorant'ta diğer el yokmuşcasına para harcamak mantıklı mı ?
Hocam 6.soru cevabı olarak takımınız iyiyse harcayın bence ben öyle yapardım
aradaki fark açılmışsa maç rahatsa harcayabilirsiniz bence

Asklepios

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
167
İsim
Bedri Taha CAN
knk bütün bunlar çok değişken sorular senin oyun tarzına göre değişebilir ama soruları kendi oyun stilime göre cevaplacak olursam
1-3900
2- Guardian +yarım + 1/2 skill
3-Vandal +tam zırh
4- 2. söylediğin
5- zırh
6- değil

valitx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
122
İsim
Ömer Faruk Baltacı
Skillere harcayacağın para tamamen hangi karakteri hangi tarafta oynadığına göre değişir. Saldırıda Viper oynuyorsan ve ekonomik olarak sıkıntıdaysanız Q almayabilirsin mesela. C ile karşı takımın spike kurmasını engelleyebilirsin o yüzden illaki skill alacaksan C alman mantıklı olur. Onun dışında birdaha ki el minimum eline geçecek para satın alma menüsünde sol üstte yazıyor. Bir dahaki el alacak kadar çek demek benim kanaatimce zırh + hangi silahı oynuyorsan anlamına geliyor. Zırhsız hiçbir silahı oynamanı tasvip etmiyorum. Valorant diğer fps rekabetçi olan oyunlara nazaran çok daha hızlı bir oyun olduğundan karşı takımın 950 verip aldığı marshalla senin zırhsız çektiğin operatörüne tek vuruşla zınk diye sahip olması riskini alamazsın. Almamalısın. O yüzden paranı harcarken eğer o el eco değilseniz önceliğini zırh / silah / skill şeklinde ayarlamanı tavsiye ederim.

Top Bottom