Neler Yeni

Valorant hakkındaki temel bilgiler nelerdir ?

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Teknoloji Sever
Merhaba arkadaşlar. Valorant oyununda yeniyim. Öğrenmek istediğim şeyler var ama net bir bilgi bulamadım.
Silahlardaki kaplamalar silaha ekstradan herhangi bir güç veriyor mu ? Yani mesela daha hızlı atış yapma daha doğru isabet gibi şeyler.
Bazı oynayan kişilerde gördüm. Nişan aldıkları şey çok küçük ve hiç atışları farklı yere kaymıyor. Ben normalde atış yaparken iyi nişan alırım ama mermiler sekiyor. Bunu engelleyebilir miyim ? İsabet sabitleyici gibi para ile satın alınan herhangi bir şey var mı ?
Karakterlerin koşma hızları değişiyor mu ?
Makineli tüfeklerden seri atışta sabit kalabilecek olan hangisidir ?
Para ile güçlendirilebilen herhangi bir özellik var mı ?
Birde nişan alma işaretini küçük yapmaktaki amaç nedir ? Ben de küçük yaptım ama ben büyük görünmesini istemiyorum ve iyi nişan aldığım için yaptım. Başka bir amacı var mı ? Örn. isabet ettirme arttırma ?
Cevaplayan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
1. Oyun P2W olmasın diye skinlere özel güç vermediler. Sadece kozmetik olarak şekil verdiler. Daha iyi olduğunu düşünüyorsanız bu psikilojiktir.

2. Engellemek için spray yapmayı öğrenmelisin. YouTube'da bir sürü videolar var.

3. Hayır değişmiyor. Ama yürürken çıkardıkları sesler değişebilir.

4. Her silah seker. Sabit kalan yok.

5. Hayır yok. Dış görünüş hariç.

6. Crosshair, düşmanların vücudunu kaplamasın diye küçük kullananlar var. Onun dışında isabet arttırmaz. Ama crosshairinizi güzel yaparsanız, oyunu daha rahat oynarsınız.

-1. VALORANT, hepsi büyük harfle yazılır :D

-2. Türkiye sunucusunda oynama. Çok fazla toxic oyuncu var.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Teknoloji Sever
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1. Oyun P2W olmasın diye skinlere özel güç vermediler. Sadece kozmetik olarak şekil verdiler. Daha iyi olduğunu düşünüyorsanız bu psikilojiktir.

2. Engellemek için spray yapmayı öğrenmelisin. YouTube'da bir sürü videolar var.

3. Hayır değişmiyor. Ama yürürken çıkardıkları sesler değişebilir.

4. Her silah seker. Sabit kalan yok.

5. Hayır yok. Dış görünüş hariç.

6. Crosshair, düşmanların vücudunu kaplamasın diye küçük kullananlar var. Onun dışında isabet arttırmaz. Ama crosshairinizi güzel yaparsanız, oyunu daha rahat oynarsınız.

-1. VALORANT, hepsi büyük harfle yazılır :D

-2. Türkiye sunucusunda oynama. Çok fazla toxic oyuncu var.
Öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkürler. Görünüşe göre bu oyunu hem çok seviyorsun hem de baya bi bilgin var.
1 ) Toxic oyuncu ne demek ?
2 ) P2W nedir ?
3 ) Sana göre o crosshair hangi ayarda olmalı ?

Tekrardan teşekkürler dostum.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Öncelikle verdiğin bilgiler için teşekkürler. Görünüşe göre bu oyunu hem çok seviyorsun hem de baya bi bilgin var.
1 ) Toxic oyuncu ne demek ?
2 ) P2W nedir ?
3 ) Sana göre o crosshair hangi ayarda olmalı ?

Tekrardan teşekkürler dostum.
1. Çok küfür eden, küfür ederek seni rahatsız eden, seni herhangi bir şekilde rahatsız eden kanser oyuncu tiplerine toxic denir.

2. Oyunda hızlıca gelişmek için para verilir bazı oyunlara. Bu olayı abartan oyunlara P2W oyun denir. VALORANT'da parayla herhangi bir güçlendirme satın alınmadığından P2W bir oyun değildir.

3. Kendi zevkine bağlı. Mesela ben nokta crosshair kullanıyorum. Ama senin zevkin farklı olabilir.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Teknoloji Sever
1. Çok küfür eden, küfür ederek seni rahatsız eden, seni herhangi bir şekilde rahatsız eden kanser oyuncu tiplerine toxic denir.

2. Oyunda hızlıca gelişmek için para verilir bazı oyunlara. Bu olayı abartan oyunlara P2W oyun denir. VALORANT'da parayla herhangi bir güçlendirme satın alınmadığından P2W bir oyun değildir.

3. Kendi zevkine bağlı. Mesela ben nokta crosshair kullanıyorum. Ama senin zevkin farklı olabilir.
Bu sürekli insanları rahatsız eden oyuncular evet gerçekten fazla. Peki sunucu ayarları nasıl yapılır ? Ve hangi ülkenin sunucusuna katılmalıyım ?
Ben noktadan biraz büyük crosshair yapmak istiyorum fakat bir sürü butonu var bir türlü yapamadım :)
Ayrıca spray yapmayı öğrenmek için önerdiğin bir video var mı ?

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Bu sürekli insanları rahatsız eden oyuncular evet gerçekten fazla. Peki sunu ayarları nasıl yapılır ? Ve hangi ülkenin sunucusuna katılmalıyım ?
Ben noktadan biraz büyük crosshair yapmak istiyorum fakat bir sürü butonu var bir türlü yapamadım :)
Ayrıca spray yapmayı öğrenmek için önerdiğin bir video var mı ?

Oyunun ana ekranında kapalı grup yazısının altında 3 tane çizgili yeşil bir kısım var (sarı veya kırmızı da olabilir). Oradan sunucu değiştiriyorsun. Önerim Paris sunucudur. Ama eğer çok ping çıkarsa Frankfurt sunucusuna da girebilirsin.

Crosshair ayarları ise biraz karışık ama kurcalaya kurcalaya öğrenirsin.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Teknoloji Sever

Oyunun ana ekranında kapalı grup yazısının altında 3 tane çizgili yeşil bir kısım var (sarı veya kırmızı da olabilir). Oradan sunucu değiştiriyorsun. Önerim Paris sunucudur. Ama eğer çok ping çıkarsa Frankfurt sunucusuna da girebilirsin.

Crosshair ayarları ise biraz karışık ama kurcalaya kurcalaya öğrenirsin.
Videoyu izledim ve bunu deneyeceğim. Son olarak karakterler ve yeni sezonlar hangi aralıklarla çıkıyor ? Toplam yeni kaç karakter gelecek ? Veya sezon ? Oyunda güçlenme nasıl yapılır ? Yani bu oyuncu güçlüdür denilen oyuncu ne için çalışmıştır ? Puan, seviye veya başka bir şey ? Hakkını helal et bu arada tekrardan teşekkürler. Ha birde benim kendimi geliştirmem için başka neler tavsiye edersin ? Oyunu seviyorum ama kendimi geliştirmem lazım :)

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Videoyu izledim ve bunu deneyeceğim. Son olarak karakterler ve yeni sezonlar hangi aralıklarla çıkıyor ? Toplam yeni kaç karakter gelecek ? Veya sezon ? Oyunda güçlenme nasıl yapılır ? Yani bu oyuncu güçlüdür denilen oyuncu ne için çalışmıştır ? Puan, seviye veya başka bir şey ? Hakkını helal et bu arada tekrardan teşekkürler. Ha birde benim kendimi geliştirmem için başka neler tavsiye edersin ? Oyunu seviyorum ama kendimi geliştirmem lazım :)
1. Karakterleri bilmem de sezonun ne zaman biteceği o battle pass şeyinde yazıyor. (Türkçesini unuttum oyuna girmeye de üşeniyorum.)

2. Riot Games ölmezse sonsuza kadar yeni karakterler gelmeye devam edecek.

3. Güçlendirme dediğim skinlerdeki güçlendirme. Animasyon, son killi aldıktan sonraki animasyon şeyleri gibi. Onun için de Radyanit puanı mı onlar gerekiyordu. (Ne olduğunu unuttum.)

4. Bu oyuncu güçlüdür dediğimiz aimini geliştirip her vurduğunu headshot yaptığı için iyi oyuncudur.

5.

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Teknoloji Sever
1. Karakterleri bilmem de sezonun ne zaman biteceği o battle pass şeyinde yazıyor. (Türkçesini unuttum oyuna girmeye de üşeniyorum.)

2. Riot Games ölmezse sonsuza kadar yeni karakterler gelmeye devam edecek.

3. Güçlendirme dediğim skinlerdeki güçlendirme. Animasyon, son killi aldıktan sonraki animasyon şeyleri gibi. Onun için de Radyanit puanı mı onlar gerekiyordu. (Ne olduğunu unuttum.)

4. Bu oyuncu güçlüdür dediğimiz aimini geliştirip her vurduğunu headshot yaptığı için iyi oyuncudur.

5.
O dediğin yere oyunda nasıl gidiliyor ? Ben yeni sezon ne zaman başlayacak diye bir arama yaptım ama herkes sızıntıları konuşmuş tarih söylememiş :)

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
O dediğin yere oyunda nasıl gidiliyor ? Ben yeni sezon ne zaman başlayacak diye bir arama yaptım ama herkes sızıntıları konuşmuş tarih söylememiş :)
Ha doğru. Sezonlar 1-2 kısımdan falan oluşuyor. Dediğim yer, oyunun ana ekranındayken üstteki OYNA butonunun yanında.

akan

80+ Bronze
Tek bir bilgi vardır;
CS’de aimin kötüyse Valorant tam senlik!

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Serhat Emin Yıldırım
Instagram
https://www.instagram.com/serhatemin06/
Steam
https://steamcommunity.com/id/helatrafps/
Twitter
serhatemin06
Discord
Helatra#0348

J4rvisM

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,187
İsim
Jarvis-M
Tek bir bilgi vardır;
CS’de aimin kötüyse Valorant tam senlik!

dedi cs nin silver ı valorantta immortal 1 e kadar ulaştım ve seni cs de yenebilirim sonuçta kafana tek atmak lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:

oyunda skinlerin sana olan etkisi dışında bir özelliği yok
spray atmanı değil daha çok 2-3 mermi atmanı öneririm
yani 2-3 mermide bir sıkmayı kesip geri sıkmaya başla
rank kasmalısın demir-bronz-gümüş-altın-platin-elmas-ölümsüzlük-radyant olarak 8 e ayrılır son 2 kademe hariç her kademede 3 bölüm var
ilk başta birden fazla ajan çalışmaya çalış ama ilk başladığında oynamak istediğin şekle göre değişir mesela entry fragger yani sıde ilk giren karakter yada sıde tutan olabilirsin yada support

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,429
Üyeler
164,841
Son üye
Jurants
Top Bottom