- Konu Sahibi Konu Sahibi
sağol teşekkürler zaman ayırdığın içinDenebilecek tüm yöntemleri söyledim
sağol teşekkürler zaman ayırdığın içinDenebilecek tüm yöntemleri söyledim
crack indirince ne oluyor diyen arkadaşlara gelsinValorant'ı kapalı betadan beri oynuyorum. Cyberpunk çıktığında crack indirip oynamak istiyordum indirdim perşembe günü oynadım da ama asıl benim en çok oynadığım oyun Valorant bu bilgisayarı alma sebebim de Valorant neyse.
Valorant'a girdim cuma günü 4 5 maç girdim maçtayken birden bağlantım koptu van 68 hatası geldi karşıma daha sonra maça geri bağlanmak için girmeye çalıştığımda van 152 hatası almaya başladım elimde olan birkaç hesap daha vardı onlarda da aynı hatayı alıyordum internetten biraz baktıktan sonra cihaz banı olduğunu gördüm ticket attım 2 adet 2'sinde de gelen cevap aynıydı onu resim olarak yükleyeceğim.
Bu arada hiçbir hesabım banlı değil arkadaşımın bilgisayarından hesaplarıma girebiliyorum ben bu sistemi zor dönemde o kadar çabaladım uğraştım ailemin desteği Valorant için aldım.
Kalıcı uzaklaştırıldım ve 3 gündür moralim çok bozuk ne yapacağımı bilmiyorum ticketlarıma da doğru düzgün dönüş yapılmıyor spoofer kullanmalı mıyım ne yapacağım yardım edebilen çıkar umarım.
Cyberpunk crack belirtme amacım tek olacak neden o diye düşünüyorum.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Format attım sorun devam ediyor
AnakartValorant'ı kapalı betadan beri oynuyorum. Cyberpunk çıktığında crack indirip oynamak istiyordum indirdim perşembe günü oynadım da ama asıl benim en çok oynadığım oyun Valorant bu bilgisayarı alma sebebim de Valorant neyse.
Valorant'a girdim cuma günü 4 5 maç girdim maçtayken birden bağlantım koptu van 68 hatası geldi karşıma daha sonra maça geri bağlanmak için girmeye çalıştığımda van 152 hatası almaya başladım elimde olan birkaç hesap daha vardı onlarda da aynı hatayı alıyordum internetten biraz baktıktan sonra cihaz banı olduğunu gördüm ticket attım 2 adet 2'sinde de gelen cevap aynıydı onu resim olarak yükleyeceğim.
Bu arada hiçbir hesabım banlı değil arkadaşımın bilgisayarından hesaplarıma girebiliyorum ben bu sistemi zor dönemde o kadar çabaladım uğraştım ailemin desteği Valorant için aldım.
Kalıcı uzaklaştırıldım ve 3 gündür moralim çok bozuk ne yapacağımı bilmiyorum ticketlarıma da doğru düzgün dönüş yapılmıyor spoofer kullanmalı mıyım ne yapacağım yardım edebilen çıkar umarım.
Cyberpunk crack belirtme amacım tek olacak neden o diye düşünüyorum.
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:
Format attım sorun devam ediyor