Neler Yeni

valorant haksız yere ban

EnesB3Y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Enes ERTÜRK
merhaba arkadaşlar 3-4 aydır valorant oynuyorum arkadaşlarımla berabar 18 haziran günü internet cafede girdik (Bursa XBase internet kafe) ve 2-2.30 saat gibi bir süre oyunu oynadık ve 19 haziran günü aynı internet kafeye tekrar gittim çarımı açtığımda 3. parti yazılım nedeni ile hesabınız kalıcı olarak askıya alındı yazısı ile karşılaştım aşırı saçma ve komik bir durum ticket atsam hesabımı inceleyip banı kaldırırlarmı ve internet kafede hile açılması gibi bir durum söz konusu bile değil bursanın en iyi lol ve valorant cafelerinden biri

Ekler

• resim_2021-06-20_125252.png
    resim_2021-06-20_125252.png
    497.3 KB · Hit: 147

Gripen

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Hesabınızın oturumu açık tuttuysanız internet kafeye gelen başka biri hile kurmuştur. ban yemiştir.

HoYeon Jung

80+ Gold
merhaba arkadaşlar 3-4 aydır valorant oynuyorum arkadaşlarımla berabar 18 haziran günü internet cafede girdik (Bursa XBase internet kafe) ve 2-2.30 saat gibi bir süre oyunu oynadık ve 19 haziran günü aynı internet kafeye tekrar gittim çarımı açtığımda 3. parti yazılım nedeni ile hesabınız kalıcı olarak askıya alındı yazısı ile karşılaştım aşırı saçma ve komik bir durum ticket atsam hesabımı inceleyip banı kaldırırlarmı ve internet kafede hile açılması gibi bir durum söz konusu bile değil bursanın en iyi lol ve valorant cafelerinden biri
Yani pek bilgim yok ancak 2 kişi aynı anda falan girmiştir, veya PC'de arkada bir şey açık kalmıştır. Onu config olarak algılamış olabilir. Ticket atarsan yardımcı olurlar.

Glitchy

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,710
İsim
Enes Dağhan
İlgilendiği Kategoriler
Modelleme Animasyon Oyunlar
Geçmiş olsun, maalesef internet kafede hile açan olduysa yemiş olabilirsiniz.

lil musty

80+ Silver
En İyi Cevap
9
En iyi internet kafe olsa bile demek ki hile açanlar olmuş olabilir, ticket atsan Riot sorunu çözer mi emin değilim fakat ticket atıp durumu anlatabilirsin.

Aware

80+ Silver
Daha önce cafede oynayıp daha sonra evde hile açmış birinin oturduğu biryere oturmuş onun hesabı banlanınca aynı ekran kartı ile oynadığınızdan sizde ban yemiş olabilirsiniz o.O2

Andromakhe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,085
İsim
AAAAA
İlgilendiği Kategoriler
Anime / Tarih /Eğitim / Siyaset / Teknoloji
zamanında da lol hesabım her nasıl olduysa çalınmıştı çalan kişi hile açmış hesap hala süresiz olarak yasaklı hile konusunda açacaklarını zannetmem ama genede şansınızı deneyin

EnesB3Y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Enes ERTÜRK
zaman ayırıp yanıtladığınız için hepinize teşekkür ederim modlar görünce konuyu kapatabilirmisiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,402
Üyeler
164,004
Son üye
marks
Top Bottom