Neler Yeni

Yardım Valorant ban yedim yardım edin

marceline_27

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
799
İsim
Fatih Ayhan
sayılar gitgide artıyor hatta sırf bu yüzden cs geri dönen oyuncular oldu ama hala inatla açmıyorlar insanların para yatırdığı hesapları. Garip geliyor neden riot böyle davranıyor
Riotun rahatsız edici söylemlerden ez ağla kudur çıldır ya da küfür etme nedenlerinden yaptığı yasaklamaları kesinlikle haklı buluyorum çünkü türkiyede bunun önüne geçmek çok zor ve çok fazla var. Hile konusu çok fazla dikkat gerektiren ve haksız banların fazla olduğu bir kategori ama bu konuda bu şekilde gaddar davranıp kendi sistemlerine ölesiye güvenmeleri bir gün ellerinde patlayacak. Şöyle bir durum da var tabi, gördüğüm kadarıyla çoğu kişi ban yese bile yeni hesap açıp ya da tpm anahtarını resetleyip oynayıp para yatırmaya devam ediyor. Kazandıkları para da ciddi bir azalış olmazsa hile dolayısıyla atılan banlara da dikkat etmeyeceklerdir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
yusuf
Arkadaşlar bugün arkadaşımla internet kafeye gittik ve valorant girdik ve oyunun ortasında hesabımın askıya alındığını öğrendim bu konuyu da zaten internet kafeden açıyorum valorantta hiç hile fln açmadım ben bu banı nasıl yemiş olabilirim allah aşkına birisi yardım etsin
bende yedim 3. parti yazılımdan 2 yıldır oynuyordum bütün emekler boşa gitti

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,249
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
Riotun rahatsız edici söylemlerden ez ağla kudur çıldır ya da küfür etme nedenlerinden yaptığı yasaklamaları kesinlikle haklı buluyorum çünkü türkiyede bunun önüne geçmek çok zor ve çok fazla var. Hile konusu çok fazla dikkat gerektiren ve haksız banların fazla olduğu bir kategori ama bu konuda bu şekilde gaddar davranıp kendi sistemlerine ölesiye güvenmeleri bir gün ellerinde patlayacak. Şöyle bir durum da var tabi, gördüğüm kadarıyla çoğu kişi ban yese bile yeni hesap açıp ya da tpm anahtarını resetleyip oynayıp para yatırmaya devam ediyor. Kazandıkları para da ciddi bir azalış olmazsa hile dolayısıyla atılan banlara da dikkat etmeyeceklerdir.
evet ben de aynı şekilde düşünüyorum. Toxic kitleye atılan geçici banları kesinlikle haklı buluyorum ama hile sisteminin hatası dolayısıyla atılan kalıcı banlara bir çözüm getirilmesi şart yoksa cs2 çıktığında valorant çok daha arka planda kalacaktır diye düşünüyorum

oaK´

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,535
İsim
Olcay akbulut

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
sayılar gitgide artıyor hatta sırf bu yüzden cs geri dönen oyuncular oldu ama hala inatla açmıyorlar insanların para yatırdığı hesapları. Garip geliyor neden riot böyle davranıyor
Kesin tüm kaynaklarını Lux ve Kai'sa kostümleri çıkaran birimlere gönderiyorlar 😁😁

Beşiktaşlı Reyna

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Samet Kapucuoğlu
Geçici ban yediysen 3 ay sonra açılır bende haksız yere ban yedim hesabım 3 ay sonra açıldı. Ama kalıcı ban yediysen yapacak bir şey yok maalesef

NespaY

80+ Silver
Arkadaşlar bugün arkadaşımla internet kafeye gittik ve valorant girdik ve oyunun ortasında hesabımın askıya alındığını öğrendim bu konuyu da zaten internet kafeden açıyorum valorantta hiç hile fln açmadım ben bu banı nasıl yemiş olabilirim allah aşkına birisi yardım etsin
Buraya konu açacağına Riot'a ticket açmalısın burada kimse banını açamaz.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,515
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Kanka desteğe yaz onlar zaten senin ip adresini görebilir daha önce o internet kafe ip sinden ban yiyende varsa kaldırırlar muhtemelen (kaldırılmama şansıda var ancak)
Mesaj otomatik birleştirildi:

merak ettim baya söyler misin :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

özelden
spoofer ile

Top Bottom