Valorant hesabım çalındı

Ysufe

80+
Reaksiyon skoru
30
Valorant hesabım çalındı çalan kişi gmaili değiştirdi bende riota ticket attım onlarda geri döndüler hesabınızı geri aldık su maile bağladık diye altınada kendine şifre belirledikten sonra girebilirsin yazdılar ama şifre belirlemek için onların bağladığı mailin şifresini bilmek gerekiyo yardım ederseniz sevinirim

Pek anlamadım derdini.
Hangi maile attılar ? İlk kaydolduğun mail'e mi ?

Valorant hesabım çalındı çalan kişi gmaili değiştirdi bende riota ticket attım onlarda geri döndüler hesabınızı geri aldık su maile bağladık diye altınada kendine şifre belirledikten sonra girebilirsin yazdılar ama şifre belirlemek için onların bağladığı mailin şifresini bilmek gerekiyo yardım ederseniz sevinirim
Anladığım kadarıyla söylüyorum karışık yazmışsın, riot ticket üzerinden dönmeden hesabı kitler ek olarak bilgiler talep eder o bilgileri iletirsen senden yeni mail adresi ister onu verdikten sonra eski maile talep vs. gitmeden yeni mail üzerinden işlemler gerçekleşir ek olarak şifre değiştirme linki de eski mail adreslerine değil ticket üzerinden gönderdiğin mail adresine gelir.

Cevaplarınız için teşekkürler 2. Ticketta benim mailime bağladılar geri aldım 1. Ticketta farklı bir maile bağlamışlardı

Geri