Neler Yeni

Yardım VALORANT HESABIM ÇALINMIŞ VE HİLE AÇILMIŞ

Farex

80+ Silver
Arkadaşlar nasıl oldu hiçbir fikrim yok normalde de hesabımı kimseye vermedim ama bir şekilde hesabım çalınmış ve bu olay dün gerçekleşiyor giren it oğlu it hile açmış gümüşten platine çıkarmış sonrasında da ban yemiş ne yapayım hesabımın değeri 15 bin tl idi siber suçlara falan başvursam bir şey çıkar mı?

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Soğuk su iç

yalnızbiri01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
muhammed samet
Arkadaşlar nasıl oldu hiçbir fikrim yok normalde de hesabımı kimseye vermedim ama bir şekilde hesabım çalınmış ve bu olay dün gerçekleşiyor giren it oğlu it hile açmış gümüşten platine çıkarmış sonrasında da ban yemiş ne yapayım hesabımın değeri 15 bin TL idi siber suçlara falan başvursam bir şey çıkar mı?
Benim de hesabım çalınmıştı ama kısa sürede geri aldım ve her ay şifresini değiltiriyorum sağlık olsun kardeşim

Farex

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim de hesabım çalınmıştı ama kısa sürede geri aldım ve her ay şifresini değiltiriyorum sağlık olsun kardeşim
Şifre değiştirmemiş ibnenin oğlu eposta doğrulamayı kaldırmış o kadar hesaba girebiliyordum ama şidmi sövecem olmucak nasıl yaptıysa o hesabın banı kalkmazmı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siber suçlar hiçbir şey yapmaz mı?

yalnızbiri01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
muhammed samet
Şifre değiştirmemiş ibnenin oğlu eposta doğrulamayı kaldırmış o kadar hesaba girebiliyordum ama şidmi sövecem olmucak nasıl yaptıysa o hesabın banı kalkmazmı?
Eyer ki ilk e posta sendeysen hesabı geri alırsın riot ekibi ile konuş yardımcı olacaklardır

TeknoPiyon

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,524
İsim
ArtiAnius
Mesaj otomatik birleştirildi:

Siber suçlar hiçbir şey yapmaz mı?
soğuk su tavsiyemdir hiçbir şey yapılamaz hocam

yalnızbiri01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
muhammed samet
Hesabım bende zaten şuan ama ban yenmiş halde siber suçlar buna müdahale etmiyorsa artık soğuk su içmeye gidiceğim
Siber şübe hiç bir şey yapamaz ama sen gene de başvur senin pc de açılmadığı için hesap riot ekibine benim bilgisayarımdan girilmediğini filan söyle umarım geri alırsın

Farex

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Siber şübe hiç bir şey yapamaz ama sen gene de başvur senin pc de açılmadığı için hesap riot ekibine benim bilgisayarımdan girilmediğini filan söyle umarım geri alırsın
Umarım alırım uğraşacam gelişmeleri paylaşırım.

Farex

80+ Silver
Tamamdır haber bekliyoruz
soğuk su tavsiyemdir hiçbir şey yapılamaz hocam
Sorun çözüldü hesabımı geri aldım.
IMG_5353.png

Hanaz

80+ Gold
Arkadaşlar nasıl oldu hiçbir fikrim yok normalde de hesabımı kimseye vermedim ama bir şekilde hesabım çalınmış ve bu olay dün gerçekleşiyor giren it oğlu it hile açmış gümüşten platine çıkarmış sonrasında da ban yemiş ne yapayım hesabımın değeri 15 bin TL idi siber suçlara falan başvursam bir şey çıkar mı?
Iste bu yüzden hesap şifrelerim randomized password kullanıyorum ve bilgileri flash bellekte sakliyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,877
Üyeler
161,353
Son üye
Gorkor
Top Bottom