Neler Yeni

Valorant hesabım devre dışı bırakıldı

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
Hasan
400 tl yatırdığım hesabımı satıcaktım ilkçi birine gruplardan işte neyse tabii aldı hesabı gitti ilk e postasıyla sonra ben destekten aldım hesabı 3 4 gün elimde kaldı sonra hesap kilitli yazdı lolde girmeye çalıştım kalıcı olarak uzaklaştırma falan dedi desteğe yazıyorum hep aynı cevap bilgilerinin güvenliği için devre dışı bırakıldı işte 2 . kişi hesabı doğrulamış kendisinin olduğunu nasıl oluyor bilmiyorum ama hep aynı güvenliği yitirildiği için kapatılmış hesap benim elimdeyken nasıl hesap benden izinsiz devre dışı bırakılabilir ???

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Eğer alış satış yaptığın anlaşıldıysa kapatabilirler.

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Harun Kayatekin
Hesap satışı yasaktır.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
400 TL yatırdığım hesabımı satıcaktım ilkçi birine gruplardan işte neyse tabii aldı hesabı gitti ilk e postasıyla sonra ben destekten aldım hesabı 3 4 gün elimde kaldı sonra hesap kilitli yazdı lolde girmeye çalıştım kalıcı olarak uzaklaştırma falan dedi desteğe yazıyorum hep aynı cevap bilgilerinin güvenliği için devre dışı bırakıldı işte 2 . kişi hesabı doğrulamış kendisinin olduğunu nasıl oluyor bilmiyorum ama hep aynı güvenliği yitirildiği için kapatılmış hesap benim elimdeyken nasıl hesap benden izinsiz devre dışı bırakılabilir ???
hesabınızı satmıssınız yasaklanması gayet normal hesap satışı yasaktır!

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Harun Kayatekin
Yanlış anlamadıysam hesabı sattıktan sonra geri mi almaya çalışıyorsun ?

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Harun Kayatekin
Hesap satışı yasak riota ticket atarak kendinizi ifşalamışsınız.

Top Bottom