Neler Yeni

Valorant hesabım devre dışı bırakıldı

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
Hasan

Aizen

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Harun Kayatekin
Nasıl parayı vermedi ? Normalde ilk önce hesap bilgilerini atman daha sonra onun parayı atması lazım ve sende en son gmail teslim yapman lazım tuhaf.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
Hasan
Nasıl parayı vermedi ? Normalde ilk önce hesap bilgilerini atman daha sonra onun parayı atması lazım ve sende en son gmail teslim yapman lazım tuhaf.
evet ben kulaklığı çok istediğim için mal gibi ilk verdim her şeyi numarası duruyor çocuğun sadece. ..

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
evet ben kulaklığı çok istediğim için mal gibi ilk verdim her şeyi numarası duruyor çocuğun sadece. ..
dolandırıldınız yani maalesef hesabınız gg riot zaten size yardımcı olucağını sanmıyorum kural listesinde yasaklanmış bir faaliyeti gerçekleştirmeye çalışmıssınız bide üstüne dolandırılmıssınız başka biryerden yardım alınabilirmi o konu hakkındada bilgim yok.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
Hasan
dolandırıldınız yani maalesef hesabınız gg riot zaten size yardımcı olucağını sanmıyorum kural listesinde yasaklanmış bir faaliyeti gerçekleştirmeye çalışmıssınız bide üstüne dolandırılmıssınız başka biryerden yardım alınabilirmi o konu hakkındada bilgim yok.
ama ben hesabı destekten aldıktan sonra hesap nasıl devre dışı oluyor

ygtcntpl

80+ Bronze
400 TL yatırdığım hesabımı satıcaktım ilkçi birine gruplardan işte neyse tabii aldı hesabı gitti ilk e postasıyla sonra ben destekten aldım hesabı 3 4 gün elimde kaldı sonra hesap kilitli yazdı lolde girmeye çalıştım kalıcı olarak uzaklaştırma falan dedi desteğe yazıyorum hep aynı cevap bilgilerinin güvenliği için devre dışı bırakıldı işte 2 . kişi hesabı doğrulamış kendisinin olduğunu nasıl oluyor bilmiyorum ama hep aynı güvenliği yitirildiği için kapatılmış hesap benim elimdeyken nasıl hesap benden izinsiz devre dışı bırakılabilir ???
Hesap paylaşımı yasaktır, hesabı kardeşine dahi versen bu yasak. Banlanması normal. Hesabı geri aldığın kişi bile banlatabilir ve itiraz etme hakkın yok.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
ama ben hesabı destekten aldıktan sonra hesap nasıl devre dışı oluyor
büyük ihtimalle geri aldığın kişi seni banlattı satış yaptığını felan söylemiştir bende bu derde çare yok maalesef.

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
Hasan
büyük ihtimalle geri aldığın kişi seni banlattı satış yaptığını felan söylemiştir bende bu derde çare yok maalesef.
nasıl yapıcam hiç bilmiyom benden giden 150 200 tl diğer kısmını arkadaşım vermişti üzülmeli miyim üzülmemeli miyim bilmiyorum 1 tane daha dolu dolu hesabım var ama ne bileyim ...

Mergen

80+ Bronze
nasıl yapıcam hiç bilmiyom benden giden 150 200 TL diğer kısmını arkadaşım vermişti üzülmeli miyim üzülmemeli miyim bilmiyorum 1 tane daha dolu dolu hesabım var ama ne bileyim ...
Hesabı geri getirmenin bir yolu yok gibi görünüyor. Bundan sonra satış yaparken önce parayı alıp sonra hesabı verirsin. Kabul etmeyenle de iş yapmazsın.

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
Kuzenim aynı hesabı 3 kişiye satmıştı bir şey olmadı çocuk paraya ihtiyacı oldukça milleti dolandırıyor :/

lia shine

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,036
İsim
Hasan
Kuzenim aynı hesabı 3 kişiye satmıştı bir şey olmadı çocuk paraya ihtiyacı oldukça milleti dolandırıyor :/
durdurmalısın bu olayı adı ne bu arada

ouzz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Oğuz Yaka
Instagram
ouz.y
Top Bottom