Neler Yeni

Valorant hesabım haksız yere ban yedi. (10k yatırıldı.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
talha
Arkadaşlar merhaba. Tam olarak 16 gün önce valorant hesabım ban yedi ve Riot hiçbir şekilde ticketlarıma cevap vermiyor. Sürekli olarak '

Blitzcrank Bot' adında bir bot cevap veriyor ve benden hesabımın k.a vs istiyor. cevap yazdığımda 1 gün sonrasında hiçbir şey denmeden ticket çözüldü konumuna düşüp kapatılıyor. Herhangi bir hile vb bir şey kullanmadım ve hesap yanlış hatırlamıyorsam 3.5 senelik 9.2k yatırılmış bir hesap. Emek olan ve 10k yakın bir para yatırılmış hesapta hile açacak değilim fakat bu halde cevap vermiyorlar. Riota ulaşabileceğim bir yol var mı ticket harici ya da nasıl ticketlarıma cevap vermelerini sağlayabilirim ?
Ekran görüntüsü 2025-01-03 233335.png
Ekran görüntüsü 2025-01-03 233241.png
Ekran görüntüsü 2025-01-03 232732.png

Aydn1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
135
İsim
Ahmet Aydın
E-posta üzerinde iletişime geçiliyordu yanlış hatırlamıyorsam ticketlere kontrol ettiniz mi

Ashoun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
555
İsim
Mert ash
benim main çar da böyle yedi 2 ay falan uğraştım açtıramadım ve komik olan şu o an poligondaydım keşke kayıt alsaydım...

Uzun Vs hayri

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
96
İsim
Keloğlan 🆚sinek
Arkadaşlar merhaba. Tam olarak 16 gün önce valorant hesabım ban yedi ve Riot hiçbir şekilde ticketlarıma cevap vermiyor. Sürekli olarak '

Blitzcrank Bot' adında bir bot cevap veriyor ve benden hesabımın k.a vs istiyor. cevap yazdığımda 1 gün sonrasında hiçbir şey denmeden ticket çözüldü konumuna düşüp kapatılıyor. Herhangi bir hile vb bir şey kullanmadım ve hesap yanlış hatırlamıyorsam 3.5 senelik 9.2k yatırılmış bir hesap. Emek olan ve 10k yakın bir para yatırılmış hesapta hile açacak değilim fakat bu halde cevap vermiyorlar. Riota ulaşabileceğim bir yol var mı ticket harici ya da nasıl ticketlarıma cevap vermelerini sağlayabilirim ?
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Geçmiş olsun sana tavsiyem üstüne 1 bardak su iç tabi gene sen bilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
talha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
artık ticket üzerinden iletişim oldugunu soylediler maile dönüş olmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende oyun sırasında yedim ve hile erkanı falanda gelmedi üstüne üstlük bu cihazda kullanılan başka bir hesabın ihlal yaptığını söyledi ama smurf hesaplarıma girebiliyorum / hwid ban yemedim / ve hala devam ediyorum smurf hesabımda oynamaya. yani bu cihazda kullanılan başka bir hesap ban yemedi.

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Ege
üçüncü taraf yazılım kullanmışsın bide haksız diyorsun??????

hile kullanmadım diyorsun ama mesajda öyle demiyor

İgito

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
347
İsim
Yiğit

takımımdan birisi skinchanger açtığı için arkadaşım ve ben 3 ay ban yedik bizde hiç bir şey yoktu daha geçen hafta banımız açıldı ne kadar ticket atsakta işe yaramadı mecbur süreyi bekledik

musti1824

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
189
İsim
Mustafa

aynı banı 2 hafta önce ben yedim bütün hesap gitti ve artık asla valorant oynamam

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
talha
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
3. taraf yazılım kullanmadım. kullanmam. hesapta emek var 10k yatırılmış bir hesap üstüne üstlük. ve evet haksız yere ban yedim. daha önce mutlaka önüne düşmüştür durup dururken ban yiyen insanlar. o yüzden boşuna hemen suçlama moduna girişme dost.

3. taraf yazılım kullanmadım. kullanmam. hesapta emek var 10k yatırılmış bir hesap üstüne üstlük. ve evet haksız yere ban yedim. daha önce mutlaka önüne düşmüştür durup dururken ban yiyen insanlar. o yüzden boşuna hemen suçlama moduna girişme dost.
üçüncü taraf yazılım kullanmışsın bide haksız diyorsun??????

hile kullanmadım diyorsun ama mesajda öyle demiyor

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Ege
Reis mesajda öyle diyor?

Düşmedi bu arada

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,715
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Sırf bu 3. taraf yazılımlardan ban yememek için oyunları ya satın alıyorum yada paylaşımlı hesap alıyorum .
bilmediğim bir şey de indirmiyorum . ayrıca intercafe de felan hesabına girmemişsindir umarım .
geçmiş olsun :(

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
talha
dost valla 3. parti diyor ama kullanmadım.

Oguz...

80+ Bronze
Bilgisayardaki etkileyici (ram'e dokunan kernele erişen vb)yazılımlarıda 3.parti olarak algılıyabilir

Top Bottom