Neler Yeni

valorant hesabım kaç TL eder

respawies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Doğukan
nasıl yok kanka oyunun en cok sevilen valları ve phantomu var
reis ilana 1500e koy bakalım satılacakmı. bi bildiğim varki konuşuyorum hesapta aldım dolandırıldımda sattımda hepsini yaptım birçok siteden.
Reis benim 2 arkadaşım vardı biri immo 2 hesabı 1400 TL yatırılmış 1680 TL ye sattı 1500 aldı diğeri 1700 falan yatırmıştı yüce 1 oda 1680 TL ye sattı bunları bu fiyattan alanlar var ama şöyle bir gerçekte var ki arkadaşların yatırdığı para zam gelmeden önceki fiyatlardı ve ikiside 1 haftadan daha kısa sürede gamermarktan sattı
immo hesaplar zaten içi boş en son 350-500tl ediyor diye hatırlıyorum birtek skinle alakalı değil ama arkadaş ranktan bahsetmemiş.

Uğur Karabulut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Uğur Karabulut
reis ilana 1500e koy bakalım satılacakmı. bi bildiğim varki konuşuyorum hesapta aldım dolandırıldımda sattımda hepsini yaptım birçok siteden.

immo hesaplar zaten içi boş en son 350-500tl ediyor diye hatırlıyorum birtek skinle alakalı değil ama arkadaş ranktan bahsetmemiş.
İmmo hesaplar o kadar ediyor mu gidip immoya kasıp kasıp satmaya mı başlasam 5 kişi yapsak hepimiz kazanırız bronz 3 demiş ranka

respawies

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
74
İsim
Doğukan
Ya kardeşim konu hakkında bilgin yoksa yorum yapma. immoyu gold falanmı sanıyosun 5 maçta immomu atıyo sanıyosun hesabı? ukalalık yapıcağına bi gir sitelere ilanlara bir bak ayıptır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İmmo hesaplar o kadar ediyor mu gidip immoya kasıp kasıp satmaya mı başlasam 5 kişi yapsak hepimiz kazanırız bronz 3 demiş ranka
kas çok iyiysen sat bulursun parayı
Mesaj otomatik birleştirildi:

bi bitmediniz şu forumda bilgisi olmadan milleti yanlış yönlendiriyorsunuz. Konuşmak için konuşmayın rica ediyorum

Ellsy

80+ Bronze
valorat hesabımı satıcam ama ederini bilmiyorum sizce kaç TL rank bronz 3 3 bp açıldı vandalları ve bıçakları resimlerden görebilirsiniz
Rank bronz max 1k eger siz immo falan olursa 2.5k ya kadar yolu var

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,206
Üyeler
161,252
Son üye
amelik22
Top Bottom