ne soruyorMerhaba arkadaşlar valorant hesabım kitlendi ve banının açılması için sorular soruyor ve ben çoğunu bilmiyorum ne yapmayılıyım bir fikriniz var mı?
1.) Hesabına erişimini nasıl ve ne zaman kaybettin?:ne soruyor
bunu soran kim ?1.) Hesabına erişimini nasıl ve ne zaman kaybettin?:
2.) Kayıt sırasında kullandığın e-posta adresi: Hesabında kullanılan ilk e-posta adresi
3.) Kayıt e-postasına erişimin var mı?:
4.) Hesabı oluşturma tarihin nedir: Ay ve yıl bilgisi çok önemli. "Giriş ekranında X şampiyon vardı" gibi tarihi net belirten detaylar da paylaşabilirsin
5.) Hesabı oluştururken girdiğin doğum tarihi (Gün/Ay/Yıl): Girerken salladığını düşünüyorsan, kendi doğum tarihini verebilirsin. Gün ve Ay bilgisi mutlaka vermelisin
6.) Arkadaş listene eklediğin en eski arkadaşının Sihirdar Adı veya Riot ID si:
7.) Oyuna başlarken kontrat imzaladığın ilk 2 karakter: (Direkt olarak 6. seviyeden başladığın karakter)
8.) Hesaba erişimi olan diğer kişiler (aile bireyleri veya arkadaşların dahil):
9.) VP ile aldığın ilk içerik neydi?:
10.) Hesabında şimdiye kadar kullandığın e-posta adresleri:
11.) Bugüne kadar hesapta kullandığın Riot ID'ler:
12.) Hesabınla ilgili bize verebileceğin, önemli olduğunu düşündüğün bilgiler:
13.) Radyanit Puanı kullanarak yükselttiğin ilk içerik?:
Riotbunu soran kim ?
Riot bunları bilmiyor mu
soruları bildiğiniz kadarıyla cevaplayın alırsınızMerhaba arkadaşlar valorant hesabım kitlendi ve banının açılması için sorular soruyor ve ben çoğunu bilmiyorum ne yapmayılıyım bir fikriniz var mı?
söylediğiniz şey saçma hocam hesap onunmu diye sorular soruyor riot biliyordurRiot bunları bilmiyor mu
hocam ben çoğu şeyi unuttum galiba hesabı alamıcam riota mail attım kabul etmedilersoruları bildiğiniz kadarıyla cevaplayın alırsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
söylediğiniz şey saçma hocam hesap onunmu diye sorular soruyor riot biliyordur
evetHesap mı satın aldınız?
Geçmiş olsunhocam ben çoğu şeyi unuttum galiba hesabı alamıcam riota mail attım kabul etmediler
evet
hesap satın aldıysanız %75 ihtimalle alamazsınız geçmiş olsunhocam ben çoğu şeyi unuttum galiba hesabı alamıcam riota mail attım kabul etmediler
evet
Hey maşallah bari kaydedeyim şunları bir kenara ilerde lazım olur kesin.1.) Hesabına erişimini nasıl ve ne zaman kaybettin?:
2.) Kayıt sırasında kullandığın e-posta adresi: Hesabında kullanılan ilk e-posta adresi
3.) Kayıt e-postasına erişimin var mı?:
4.) Hesabı oluşturma tarihin nedir: Ay ve yıl bilgisi çok önemli. "Giriş ekranında X şampiyon vardı" gibi tarihi net belirten detaylar da paylaşabilirsin
5.) Hesabı oluştururken girdiğin doğum tarihi (Gün/Ay/Yıl): Girerken salladığını düşünüyorsan, kendi doğum tarihini verebilirsin. Gün ve Ay bilgisi mutlaka vermelisin
6.) Arkadaş listene eklediğin en eski arkadaşının Sihirdar Adı veya Riot ID si:
7.) Oyuna başlarken kontrat imzaladığın ilk 2 karakter: (Direkt olarak 6. seviyeden başladığın karakter)
8.) Hesaba erişimi olan diğer kişiler (aile bireyleri veya arkadaşların dahil):
9.) VP ile aldığın ilk içerik neydi?:
10.) Hesabında şimdiye kadar kullandığın e-posta adresleri:
11.) Bugüne kadar hesapta kullandığın Riot ID'ler:
12.) Hesabınla ilgili bize verebileceğin, önemli olduğunu düşündüğün bilgiler:
13.) Radyanit Puanı kullanarak yükselttiğin ilk içerik?:
mail adresini falan sordu diye söyledimsöylediğiniz şey saçma hocam hesap onunmu diye sorular soruyor riot biliyordur