500 600 gider rahatAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hesap 200 sv. ve bronz 2 ama gold 2 de olmuştu 3 battle pass var birçok oyuncu kartı ve spreyi var Sizce bu hesap ne kadar eder ?
phantom sknleri görmedim geç yükledi sanırım evet fazlası eder.daha fazla eder ya hesaba 3000 TL yatırmışım toplam nasıl 300 etsin
parayı geri çekemediğin için yatırdığın 3000tlnin hiç bir değeri yokdaha fazla eder ya hesaba 3000 TL yatırmışım toplam nasıl 300 etsin
kanka ben 1800 civarı yatırmıştım toplam bundan çok çok daha fazla skin var nası 3000 tl yatıdındaha fazla eder ya hesaba 3000 TL yatırmışım toplam nasıl 300 etsin
ekonomi bro eskiden ucuzdu şimdi pahalı ya vp yede "GÜNCELLEME" geliyorkanka ben 1800 civarı yatırmıştım toplam bundan çok çok daha fazla skin var nası 3000 TL yatıdın
senin aldığın zamanın vp fiyatlarıyla onun aldığı zamanıın vp fiyatları aynı değildir. 3K yatırmşsında çok popüler skinler yok yani fiyatı yüksek yazarsan istek az olur hesabına.kanka ben 1800 civarı yatırmıştım toplam bundan çok çok daha fazla skin var nası 3000 TL yatıdın