10 veya taş çatlasa 20 falan eder. Rank kapalı ve hesap boş. Troll konu olduğunu düşünüyorum, bu hesabı 20 TL üstüne sat forumu bırakıyorum.başlıkta yazdığı gibi kaç tl ye gider ve nerden satabilirim ben 500-600 tl ye satmayı düşünüyorum sizce mantıklı mı ?
random boyle hesapları 20den okutuyorlar 50-100 zorlar buna email değiştireibliyorsa10 veya taş çatlasa 20 falan eder. Rank kapalı ve hesap boş. Troll konu olduğunu düşünüyorum, bu hesabı 20 TL üstüne sat forumu bırakıyorum.
Yok hocam, geri alınabiliyor değişse bile. 20 liradan fazla vermezler bu hesaba. Bende yücelik, içi dolu hesaba bile 50 lira isteyen çıkıyordu, satmamıştım.random boyle hesapları 20den okutuyorlar 50-100 zorlar buna email değiştireibliyorsa
Hatta 20 bile bu hesap için fazla.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok hocam, geri alınabiliyor değişse bile. 20 liradan fazla vermezler bu hesaba. Bende yücelik, içi dolu hesaba bile 50 lira isteyen çıkıyordu, satmamıştım.
Ben arkadaş forumu bıraksın diye 21 TL verebilirim.10 veya taş çatlasa 20 falan eder. Rank kapalı ve hesap boş. Troll konu olduğunu düşünüyorum, bu hesabı 20 TL üstüne sat forumu bırakıyorum.
NeyBen arkadaş forumu bıraksın diye 21 TL verebilirim.
İlk sahibiysen herkese dağıtılan hesap değilse 200-300 TL eder.başlıkta yazdığı gibi kaç tl ye gider ve nerden satabilirim ben 500-600 tl ye satmayı düşünüyorum sizce mantıklı mı ?
Dostum 20Tl diyenleri çok kasma, hesabın eğer ilk sahibiysen gamemarket üzerinden minimum 300TL ye okutursun.başlıkta yazdığı gibi kaç tl ye gider ve nerden satabilirim ben 500-600 tl ye satmayı düşünüyorum sizce mantıklı mı ?
Dostum o kast ettiğin yücelik hesabının içinde neler var, ve ilk mail sende ise istediğin ücrete satın alabilirim. Piyasayı bilen bi insana benziyorsun.Hatta 20 bile bu hesap için fazla.
Yok hocam, geri alınabiliyor değişse bile. 20 liradan fazla vermezler bu hesaba. Bende yücelik, içi dolu hesaba bile 50 lira isteyen çıkıyordu, satmamıştım.
Ben valoranttan çok anlamam ama silahların olduğu sayfayı atmışsın bi skin bile yok neredeyse. Silahlar hep bomboş neresi 500tl edecek anlamadım.başlıkta yazdığı gibi kaç tl ye gider ve nerden satabilirim ben 500-600 tl ye satmayı düşünüyorum sizce mantıklı mı ?
300 nasıl oluyo hocamDostum 20Tl diyenleri çok kasma, hesabın eğer ilk sahibiysen gamemarket üzerinden minimum 300TL ye okutursun.
Dostum o kast ettiğin yücelik hesabının içinde neler var, ve ilk mail sende ise istediğin ücrete satın alabilirim. Piyasayı bilen bi insana benziyorsun.