Nasıl açıldı neden ban yemişsin yazdılar mi birşeyler merak ettimBanım açıldı arkadaşlar çok teşekkürler yardımcı olanlar için.
Bu mesajı yolladılar bana sebep yazmadılar, ban yerken 3. Şahıs uygulama banı yediğim yazıyordu. %90 İnternet kafedeki bir bilgisayardan hilr açıldı ve o sırada benim hesabım banlandı.Nasıl açıldı neden ban yemişsin yazdılar mi birşeyler merak ettim
vanguard arkada calısan uygulamaları görebiliyor ya anlamıstır senin baska oyun oynadıgını kaldırmıslardırBu mesajı yolladılar bana sebep yazmadılar, ban yerken 3. Şahıs uygulama banı yediğim yazıyordu. %90 İnternet kafedeki bir bilgisayardan hilr açıldı ve o sırada benim hesabım banlandı.
Selamlar,
Yardım için Berquer burada ve sana harika haberleri var! Seni biraz beklettik farkındayım bu durum için affına sığınıyorum.
Umarım seni mutluluktan havalara uçuracak bir haberdir bu çünkü hesabında yaptığımız detaylı incelemeler sonucunda uygulanan işlemin kaldırılması yönünde bir sonuca vardık. ☜(⌒▽⌒)☞ Bu da demek oluyor ki artık rahatça oynamaya devam edebilirsin. (☞ຈل͜ຈ)☞
Başka oyun oynuyordum ama Valorantta herhangi bir maçta bulunmuyordum genelde yiyenler maç içindeyken oynarlarsa yiyorlar, başka internet kafede de arkada oyun açıkken oynuyordum ama hiç sıkıntı yaşamadımvanguard arkada calısan uygulamaları görebiliyor ya anlamıstır senin baska oyun oynadıgını kaldırmıslardır