Neler Yeni

Valorant hesabımı geri aldım ama bir sıkıntı var

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Satürn
Arkadaşlar hesabım çalındı sonra geri aldım şifre ,eposta,iki'li doğrulama hepsini açtım ancak mailime saat 16.56da şifre sıfırlama isteği gelmiş hesaba herhangi bir giriş yapmışmıdır yoksa şifremi unuttum diyerek istek mı atmıştır ya da bu şekilde istek atılabiliyor mu?

egebaranakk0

80+ Silver
Arkadaşlar hesabım çalındı sonra geri aldım şifre ,eposta,iki'li doğrulama hepsini açtım ancak mailime saat 16.56da şifre sıfırlama isteği gelmiş hesaba herhangi bir giriş yapmışmıdır yoksa şifremi unuttum diyerek istek mı atmıştır ya da bu şekilde istek atılabiliyor mu?
Hocam nasil çaldirdiniz söylesenizde bizde düşmesek

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Satürn
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

egebaranakk0

80+ Silver
Kanka babanin veya annenin telefonunda yeni bi mail aç hesabi o maile geçir sonra 2af aç raad

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Satürn

Saturn

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Satürn
Bişey olmaz o zaman raad
herhalde sifremi unuttum diyerek sifre sıfırlama isteği göndermiş çünkü emailede herhangi bir giriş yok ekstra önlem olarak emailede 2 adımlı doğrulama koydum bişey olmaz artık herhalde

egebaranakk0

80+ Silver
herhalde sifremi unuttum diyerek sifre sıfırlama isteği göndermiş çünkü emailede herhangi bir giriş yok ekstra önlem olarak emailede 2 adımlı doğrulama koydum bişey olmaz artık herhalde
Kanka şifremi unuttum desede bişey olmaz sadece mesaj gelir rahat ol mail onun eline geçmediği sürece sıkıntı yok

Top Bottom