Neler Yeni

Steam hesabım çalındı ne yapacağımı bilmiyorum ACİL

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
steam destek ile halledeceksin

bu arada buna da düşmezsin aga ya

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
mesela steam topluluk pazarından aldığım birşeyi atsam çünkü genelde aldığım oyunlar çok eskidendi bulması zor olur epostada gene bulurum sıkıntı yok ama steam topluluk pazarıda olurmu yani
İlk olarak kartının bilgilerini yaz kartın üzerinde yazan numarayı ve en son o kart ile ne aldığını yaz ve o kartla son aldığının oyunun satın alma belgelerini at büyük ihtimal geri vereceklerdir veya kimlik doğrulama için daha fazla bilgi isteyeceklerdir."Durumu tam anlamıyla anlatınız eksiksiz"

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Link'e tıklarsın tıklamasına ama gidipte bütün bilgileri bilmediğin siteye girmezsin. Bana gelen fotoğrafları mesajları görsen adam paypal hesabında 55bin euro var pazardaki koyduğu itemler tanesi 10k bana öyle güven vermeye çalışıyor. Kanmayın bunlara arkadaşlar alacak adam steam pazar'dan alır itemi takas yapacaksa yapar takası. İnşallah kimsenin başına gelmez hele ki envanteri olan kişilerin.

sansars

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Sansarsalvooo
Bugün Instagramda gezerken bir DM geldi CS:GO için bir takas linkiydi tabi kim kime bedava bir şey versinki neyse bastım merak ettim ne olduğunu site tamamen Steamin aynısı gibiydi tamamen aynısını yapmış adamlar bende bastım ve adama takas yollamaya çalıştım tabi takas yollamak için hesaba giriş yapmam gerekiyordu giriş yapmaya çalıştım Steam Guard kodunu şifremi vs girdim ve giriş yapamıyordum çünkü orjinal Steam değildi orda aslında anlamaya başlamıştım fakat Steam Guardım aktifti ona güveniyordum açıkçası ama ona rağmen hesabım çalındı sonra o anki panikle çok fazla hesabımı almak için şifre sıfırlama vs gibi işlemler yapmaya çalıştım ama adam çoktan epostayı değiştirmişti hatta şuan hesabıma tekrar parolayı sıfırlama göndermek için beklemem gerekiyormuş çok fazla gönderdiğim için bende başka şeyler denedim googleye yazıp steamin destek bölümünden denedim ve sanırım hesabımı kitledim yani benim merak ettiğim hesabımı geri alabilirmiyim nasıl geri alabilirim geri almak için ne yapmam lazım bunları merak ediyorum

Alıntıyı görüntüle
Steame Ticket at %70 kabul olur yani geri alırsın hesabını

fLexy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Egemen Ekşi
İlk olarak kartının bilgilerini yaz kartın üzerinde yazan numarayı ve en son o kart ile ne aldığını yaz ve o kartla son aldığının oyunun satın alma belgelerini at büyük ihtimal geri vereceklerdir veya kimlik doğrulama için daha fazla bilgi isteyeceklerdir."Durumu tam anlamıyla anlatınız eksiksiz"
steam destekten yanıt geldi hesapa bakiyeyi cüzdan koduyla yatırmışsınız diye normalde cüzdan kodu alınca öyle fiş gibi bir şey geliyormuş ama biz perdigitialden alıyorduk ben şimdi hesabımı alamıyacakmıyım

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,485
İsim
Adem
steam destekten yanıt geldi hesapa bakiyeyi cüzdan koduyla yatırmışsınız diye normalde cüzdan kodu alınca öyle fiş gibi bir şey geliyormuş ama biz perdigitialden alıyorduk ben şimdi hesabımı alamıyacakmıyım
Cüzdan kodunu seni aldığını kanıtlamanı istiyor.

fLexy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Egemen Ekşi
beyler alabildim hesabımı hepinize teşekkürler önerileriniz için kralsınız bundan sonra asla saçma sapan linklere tıklamayacağım :)

AhmetN

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,696
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Uzay-Bilim, Müzik
fbjhdsşafbjupşagrag.jpg