Neler Yeni

Steam Hesabım Çalındı!

zorlu123123

80+ Bronze
steam destek halleder gayet hızlı ve çözüm odaklılar isticekleri bilgiler biraz ayrıntı şeyler ilk oyun alımı ilk kart kullanımı gibi gibi tam hatırlamıyorum cevaplayın direkt geri alırsınız

Owlore

80+
İşte öyle olabilir ama İşte Özellikle insanların dolara geçtikten sonra Pek oyun almadığını düşünürsek bırakın aldıgı son oyun tarihini aldığı son oyunun tarihini bile hatırlayamaz çoğu insan😁
Kart geçmişinden bakılır ya o problem değil bence

Cagann14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Cagann14
İyiki varsınız hesabı alırsam yazarım hepinize teşekkür ederim

Synixx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Umut tunç
Biri arkadaşlık isteği atmıştı kabul etmiştim sonra bana link yollamış 50 dolar Gift diye bende tıklayıp Steam hesabımı girince beni steamden attı sonra tekrar giriş yapmaya çalıştım ama ancak olmadı.Hesabin e postası ve şifresi değişmiş desteğe yazdım başka ne yapılabilirim birde Epic Games hesabı steame bağlıydı Epic Games hesabına girebilirler mi?Lütfen dalga geçmeyin.
sana destek olabilecek tek kişi destek ekibi bende csgo oynuyorum sürekli arkadaş isteği atıp oy verirsen bıçak alacaksın diyip düşürmeye çalışıyor eğer alırsanız geri steam gurad mobil diye sistem var onu açın

https://help.steampowered.com/tr/faqs/view/6891-E071-C9D9-0134

Cagann14

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Cagann14
Hesabımı aldım hesabı çalan kişi hesaba bir daha giremez dimi şifre e posta değiştirdin

Furqan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Furkan balcı
Hesabını geri alırsında 2 fac var mıydı steam guard var mıydı

NuriCans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Nuri
Biri arkadaşlık isteği atmıştı kabul etmiştim sonra bana link yollamış 50 dolar Gift diye bende tıklayıp Steam hesabımı girince beni steamden attı sonra tekrar giriş yapmaya çalıştım ama ancak olmadı.Hesabin e postası ve şifresi değişmiş desteğe yazdım başka ne yapılabilirim birde Epic Games hesabı steame bağlıydı Epic Games hesabına girebilirler mi?Lütfen dalga geçmeyin.
Aynı olay başıma geldi mal gibi DC sunucusuna atılan linke tıkladım şifre falan girdim Steam guard koruyunca farkına vardım

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Bilgisayar ve Donanım, Yapay Zeka, Yazılım, Çevrebirimleri
ah be kardeşim bu tür insanlardan gelen mesajlardaki linklere neden tıklıyorsunuz anlamıyorum ki sosyal medyada bangır bangır bağırıyorlar dikkat edin linklere tıklamayın vs diye.
Epic hesabınada giriş yapabilirler epic hesabına girip bağlantısını kes steam ile ne olur ne olmaz.
Onun harici desteğe yazacaksın steamin verdiği talimatlara uyacaksın bu kadar.

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
224
İsim
Ege Y.
Steam desteğe yazılıcaklar
Harcama yapıldıysa kartın son 4 hanesi kart üzerindeki tam ad, alınan ilk oyun bunları yaz verirler

mehmeths

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji, Bilgisayar ve Donanım, Yapay Zeka, Yazılım, Çevrebirimleri
İşte öyle olabilir ama İşte Özellikle insanların dolara geçtikten sonra Pek oyun almadığını düşünürsek bırakın aldıgı son oyun tarihini aldığı son oyunun tarihini bile hatırlayamaz çoğu insan😁
Her an her şey olabilir aslında hesap bilgilerini almak lazım yedek şeklinde en son alınan oyuna kadar.
Benim Epicte hesap çalındı sonra Fortnite hesabını adam gidip siteye satılığa koymuş maili değiştirmiş, mailin sonu .ru ile bitiyordu VPN ile girilmiş son giriş yeri almanyadan 2 faktörlü doğrulama olmasına rağmen çaldılar hesabı birde.
Çalmalarının sebebi pc ye giren virüs sanırsam, abim bilgisayara bir program indirmiş sonrasında silmiş ama nafile. Destek ekibine yazdım, epic hesabı steam vs facebook ile bağlıydı. Steam ile giriş yaptım browserdan sonra oradan satın alma geçmişini komple indirdim arşiv şeklinde. Yoksa elimde bu bilgiler olmayacaktı. Epic Destekteki eleman farklı mail adresinden benle irtibata geçti. Ne olur ne olmaz diye farklı mail verin dediler o mail adresine mesaj atalım oradan görüşelim diye. Sonrasında bana 5 soruluk bir şey yolladılar artı hesaptaki satın aldığım oyunların faturalarının başında kodu, satın alırken kullandığım kredi kartı numarasının son 4 hanesi vs, hesapta kullandığım ilk isim nickname ve son nickname, bunları sordular sonra yanıtladım yolladım. 1 saat gibi kısa sürede bana link attılar mailden destek ekibinden linke tıkladım sonra bilgileri tekrar güncelleyin hesabınızın dediler linke tıklayınca epic hesabına giriş yaptım işte. Maili vs değiştirip hemen şifreyi değiştirdim. O şekilde sıkıntı olmadı.
Adamlar 2 faktörlü doğrulamayıda virüs sayesinde pc deki açık olan mail uygulamasına gelen kodu okuyup o şekilde kırmışlar.

aslak35

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Aslak
Phishing e de gelmezsiniz hocam neyse sen bana bi atsana şu linki adama bi 1 milyon veri atalım dc : aslakgame
hocam muhakkak linki alıyım uyuz edeyim kendini hacker sanan bebe yi bulaşmicağını anlasın

Top Bottom