İşte öyle olabilir ama İşte Özellikle insanların dolara geçtikten sonra Pek oyun almadığını düşünürsek bırakın aldıgı son oyun tarihini aldığı son oyunun tarihini bile hatırlayamaz çoğu insan
Her an her şey olabilir aslında hesap bilgilerini almak lazım yedek şeklinde en son alınan oyuna kadar.
Benim Epicte hesap çalındı sonra Fortnite hesabını adam gidip siteye satılığa koymuş maili değiştirmiş, mailin sonu .ru ile bitiyordu VPN ile girilmiş son giriş yeri almanyadan 2 faktörlü doğrulama olmasına rağmen çaldılar hesabı birde.
Çalmalarının sebebi pc ye giren virüs sanırsam, abim bilgisayara bir program indirmiş sonrasında silmiş ama nafile. Destek ekibine yazdım, epic hesabı steam vs facebook ile bağlıydı. Steam ile giriş yaptım browserdan sonra oradan satın alma geçmişini komple indirdim arşiv şeklinde. Yoksa elimde bu bilgiler olmayacaktı. Epic Destekteki eleman farklı mail adresinden benle irtibata geçti. Ne olur ne olmaz diye farklı mail verin dediler o mail adresine mesaj atalım oradan görüşelim diye. Sonrasında bana 5 soruluk bir şey yolladılar artı hesaptaki satın aldığım oyunların faturalarının başında kodu, satın alırken kullandığım kredi kartı numarasının son 4 hanesi vs, hesapta kullandığım ilk isim nickname ve son nickname, bunları sordular sonra yanıtladım yolladım. 1 saat gibi kısa sürede bana link attılar mailden destek ekibinden linke tıkladım sonra bilgileri tekrar güncelleyin hesabınızın dediler linke tıklayınca epic hesabına giriş yaptım işte. Maili vs değiştirip hemen şifreyi değiştirdim. O şekilde sıkıntı olmadı.
Adamlar 2 faktörlü doğrulamayıda virüs sayesinde pc deki açık olan mail uygulamasına gelen kodu okuyup o şekilde kırmışlar.