Instagram Hesabım çalındı nolur yardım edin

BenRecepİvedik

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
314
Instagram hesabım izinsiz şekilde ele geçirildi ve giriş yapmaya çalıştığımda “Kimlik Doğrulama Uygulamasının oluşturduğu 6 haneli kod” isteniyor.
Ben böyle bir uygulama kurmadım, bu özelliği de aktif hale getirmedim. Açıkça söylemek gerekirse, hesabım çalındı ve bu süreçte Instagram hiçbir şekilde yardımcı olmuyor.

Giriş yaparken alternatif yol olarak selfie videosu istendi. Videoyu çektim, ama her denememde “yüklenirken bir hata oluştu” hatası alıyorum.
Farklı cihaz, internet, uygulama yeniden yükleme, VPN gibi tüm teknik çözümleri denememe rağmen sonuç aynı.

Instagram destek ekibine 3 farklı e-posta adresinden ulaşmaya çalıştım, 9 gündür tek bir geri dönüş bile yapılmadı.
Dünyanın en büyük sosyal medya platformlarından biri bu kadar basit bir kullanıcı sorunu karşısında tamamen sessiz kalıyor. Bu kabul edilemez.

Bu hesabın içinde kişisel verilerim, özel mesajlarım, fotoğraflarım ve yıllarca biriktirdiğim içeriklerim var. Hiçbir şekilde geri dönüş yapılmaması kullanıcı güvenliğini tamamen hiçe saymaktır.

Daha önce bu tarz bi durumla karşılaşan olduysa nasıl çözdünüz ya da instagramla iletişime geçmem için bir yöntem bilen varsa çok iyi olur.

Geri