Neler Yeni

valorant hesabımı nerede satabilirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Umut Furkan
valorant hesabımı satmayı düşünüyorum nerede ilan açabilirim bilginiz var mı ?

ErgünE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ergün Erenler
gamemarkt daha iyi usta garantili site diğerleri uğraşmıyor ehsaı satıp riotdan hesap kurtarmadan geri alınabiliyor öyle bi durumda gamemarkta ihbar edersen adamla iletişeme geçip yasal süreç başlatıyolar tavsiye ederim çokca kullandım

Riddle

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
142
İsim
Berat
gamemarkt daha iyi usta garantili site diğerleri uğraşmıyor ehsaı satıp riotdan hesap kurtarmadan geri alınabiliyor öyle bi durumda gamemarkta ihbar edersen adamla iletişeme geçip yasal süreç başlatıyolar tavsiye ederim çokca kullandım
aga şey sorcam arkadaşa sattım ordan hesabın 2 sahibiydim ben hesap kitlendi tekrar açabiliriz sanırım fakat ark paara iadesi istio 2900 e sattım 2600 ü bana geldi ibandan at parayı halledelim 2900 dio siteden mi geri ödeme yapayım ve iade komisyonla beraber mi ona geri gidio çünkü 300 tl zarara giriyorum

ErgünE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ergün Erenler
aga şey sorcam arkadaşa sattım ordan hesabın 2 sahibiydim ben hesap kitlendi tekrar açabiliriz sanırım fakat ark paara iadesi istio 2900 e sattım 2600 ü bana geldi ibandan at parayı halledelim 2900 dio siteden mi geri ödeme yapayım ve iade komisyonla beraber mi ona geri gidio çünkü 300 TL zarara giriyorum
gamemarktın destek sistemine ulaş bro ordan onlar halleder zararlık bi durum olacağını sanmıyorum netiecede hesap senden dolayı kitlenmedi

hiyper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Umut Karakuş
benim hesabı hesap kurtarma yaparak geri aldılar o yüzden gamemarkt en mantıklısı. Peki hesabı geri alma şansım var mı bilgin var mı bu konu hakkında?
Mesaj otomatik birleştirildi:

benim hesabı hesap kurtarma yaparak geri aldılar o yüzden gamemarkt en mantıklısı. Peki hesabı geri alma şansım var mı bilgin var mı bu konu hakkında?
itemsatış üzerinden bu arada

ErgünE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ergün Erenler
Mesaj otomatik birleştirildi:

itemsatış üzerinden bu arada
hesabını geri alabilirsin tabii ki destek kısmına yazııyorsun hesabı geri aldıklarını adamla iletişime geçip ya para iadesi yada hesabı geri veriyorlar

hiyper

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
75
İsim
Umut Karakuş
hesabını geri alabilirsin tabii ki destek kısmına yazııyorsun hesabı geri aldıklarını adamla iletişime geçip ya para iadesi yada hesabı geri veriyorlar
alacağımı sanmıyorum çünkü hesap satışı yasal değil

ErgünE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ergün Erenler
alacağımı sanmıyorum çünkü hesap satışı yasal değil
hesabını riot dan almıyacaksın siteden alıcaksın dostum benim arkadaşım gamemarkt üzerinden hesap sattı 5 k lık sonra geri aldı hesabı sattığı kişiden gamemarkt çocuğa hesabı geri vermezse dava edeceğini söyledi ve hesabı seve seve verdi kurtarıyolar yani merak etme

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Umut Furkan
hesabını riot dan almıyacaksın siteden alıcaksın dostum benim arkadaşım gamemarkt üzerinden hesap sattı 5 k lık sonra geri aldı hesabı sattığı kişiden gamemarkt çocuğa hesabı geri vermezse dava edeceğini söyledi ve hesabı seve seve verdi kurtarıyolar yani merak etme
sattığı hesabı neden geri almak istedi anlamadım

Lauien

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Emin yeşilmen
gamesatış tan 2 defa yaptım güvenilir

ErgünE

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Ergün Erenler
sattığı hesabı neden geri almak istedi anlamadım
kendi düşüncesine göre hem hesap onda kalıcaktı hem para cebinde kalıcaktı gamemarkt izin vermedi adamlardan sponsorluk almış gibi savunuyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,866
Üyeler
164,062
Son üye
efeylmz
Top Bottom