Neler Yeni

Yardım valorant hesap çalındı ne yapılabilir

Maxima

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Kartal ÖZBÜYÜKKAYALI
Hocam siz site üzerinden yapmamışsınız ki alışverişi. Hiçbir şekilde site de yardımcı olmaz Riot Games de. Bir arkadaşın da bahsettiği gibi en fazla hesabı banlatabilirsiniz.

arifand34

80+
Hocam siz site üzerinden yapmamışsınız ki alışverişi. Hiçbir şekilde site de yardımcı olmaz Riot Games de. Bir arkadaşın da bahsettiği gibi en fazla hesabı banlatabilirsiniz.
nasıl banlatılıyor o kadar kolay mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

siteden discord alıp ordan şifreleri aldım kayıt aldım sonra siteden onay verdim yani discorddan yazıstık

Maxima

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Kartal ÖZBÜYÜKKAYALI
Mesaj otomatik birleştirildi:

siteden discord alıp ordan şifreleri aldım kayıt aldım sonra siteden onay verdim yani discorddan yazıstık
Hesap ile alakalı birkaç soru soruluyor diye biliyorum sonrasında iki tarafın da hesap erişimini kesmek için banlıyorlar

alpharh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
49
İsim
Batuhan KARAOĞLAN
dostum geri alamazsın 3. part yazılım gibi düşün riot dışarıda hesabını kime verdiğini kime sattığını yasaklar ilk mail onda olduğu için hesabım çalındı diye riota destek atmıştır hesabı geri almıştır yani o hesap artık geri dönmez imkansız geçmiş olsun

heymia

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
mERT
Satın aldığınız siteye iletin durumu

arifand34

80+
Bir şey kazanabileceğini sanmıyorum sonuçta yasak olan bir şey yapmışsın. Burada hak idda edebileceğin bir durum olduğunu düşünmüyorum.
skinleri biliyorum hepsinin adını tixket atıp banlatılır mı nasıl bilgiler isteniyor

freygasm

80+ Gold
Hiç bir şey yapamazsın. Maksimum soğuk su içersin. Torbacıdan mal alıp kötü çıktıktan sonra polise şikayet etmek gibi olur yaptığın çünkü hesap satışı legal değil. Riot yasaklamış bu durumu. Eğer site üzerinden alış yapsaydın bir şansın olabilirdi ücretini ödediğin hizmet geri alındı diye, sitenin politikalarına aykırı davranış olduğu için.

Top Bottom