Kapatıyorum kapattım
80+ Bronze
ne kadar aldın
800ne kadar aldın
şikayet etsen bile bir şey olmaz
normal skinler klasik hatırlamıyorum fazla destek ekibine yazdım bunları yazdılar işteşikayet etsen bile bir şey olmaz
içinde ne vardı
nasıl banlatılıyor o kadar kolay mıHocam siz site üzerinden yapmamışsınız ki alışverişi. Hiçbir şekilde site de yardımcı olmaz Riot Games de. Bir arkadaşın da bahsettiği gibi en fazla hesabı banlatabilirsiniz.
siteden discord alıp ordan şifreleri aldım kayıt aldım sonra siteden onay verdim yani discorddan yazıstıknasıl banlatılıyor o kadar kolay mı
Hesap ile alakalı birkaç soru soruluyor diye biliyorum sonrasında iki tarafın da hesap erişimini kesmek için banlıyorlarnasıl banlatılıyor o kadar kolay mı
Mesaj otomatik birleştirildi:
siteden discord alıp ordan şifreleri aldım kayıt aldım sonra siteden onay verdim yani discorddan yazıstık
dava açılsa 1000 tl aldım değmez mi sonuç alınmaz mıHesap ile alakalı birkaç soru soruluyor diye biliyorum sonrasında iki tarafın da hesap erişimini kesmek için banlıyorlar
Bir şey kazanabileceğini sanmıyorum sonuçta yasak olan bir şey yapmışsın. Burada hak idda edebileceğin bir durum olduğunu düşünmüyorum.dava açılsa 1000 TL aldım değmez mi sonuç alınmaz mı
skinleri biliyorum hepsinin adını tixket atıp banlatılır mı nasıl bilgiler isteniyorBir şey kazanabileceğini sanmıyorum sonuçta yasak olan bir şey yapmışsın. Burada hak idda edebileceğin bir durum olduğunu düşünmüyorum.