Neler Yeni

VALORANT HWİD BANI ÇÖZÜMÜ

woxy4731

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Woxy
Valorantta hwid bani yedim biliyorum hile açmış olmasaydım yemezdin diyeceksiniz ama inanın ki o anki aptalligima geldi bir çözümü var mı? varsa nasıl yapacam? süresi ne kadardır ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
22
İsim
Ahmet ismet
Kral süresiz biliyorum ve keşke açmasaydın
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde anakartı değiştirince geçiyor diye biliyorum

woxy4731

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Woxy
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kral süresiz biliyorum ve keşke açmasaydın

Birde anakartı değiştirince geçiyor diye biliyorum
Mallık ettim ya normalde öyle huylarim yok ama araştırdım biraz 3 ay diyorlar

04umut76

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,251
İsim
umut şahin
Valorantta hwid bani yedim biliyorum hile açmış olmasaydım yemezdin diyeceksiniz ama inanın ki o anki aptalligima geldi bir çözümü var mı? varsa nasıl yapacam? süresi ne kadardır ?
çözümü yok disk falan değiştireyim dersen bile bir iki oyun sonra ban yiyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
ahmet aksoy
Uygunsuz Dil
accılmaz oynama zaten hile acyiosan ezik herif seni

accılmaz oynama zaten hile acyiosan ezik herif seni
bu forumdan da banlayın lavugu

Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
ahmet aksoy
Kaba ve nezaketsiz söz ve davranışlar hakaret suçunu oluşturmaz. Karaktersizlik, bir kişinin güvenilmez, samimiyetsiz veya ahlaki değerlere sahip olmayan biri olduğu manasına gelir bu kelime kaba ve nezaketsiz söz ve davranışlar arasındadır bu yüzden karaktersiz kelimesi hakaret suçunu oluşturmaz.
Sen hile açarak ne kadar beceriksiz karaktersiz saygısız ve toplum için faydasız bir insan olduğunu gösterdin.

Shourd

80+ Silver
hayatımda hiç anakart banı yemedim ondan net bişi bilmiyorum ama ilk olarak valorant riot games riot vanguardı bi temizle anakartın biosunu güncelle belki düzelir bu arada bu bi teori kafamda düşündü mantıkken biosu yenileyince değişmesi lazım diye

marilyn

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,679
İsim
marilyn
İlk defa yediysen 120 gün sonra açiliyor

Spoofer konusuna gelirsek deneyip denememek senin tercihine kalmiş bir bilgin yok ise spoofer konusunda hiç uğraşma amidewin gibi programlar hwidini kalici olarak değisiyor olduki banin kalkmaz ise süresi uzuyor yeni hwidine yaziliyor ban

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,660
Üyeler
159,657
Son üye
Berkallin
Top Bottom