1 kere iade etme hakkı olduğunu sanıyorum.Ticket açsanız yardım ederler gerekli bilgileri verirler.Valornat iade edemiyorum iyon spectre aldım geliştirmedim ama hala iade edemiyorum tickety açsam yardım ederlermi
1 tane iade hakkın var ve geliştirmemen lazım silahıValornat iade edemiyorum iyon spectre aldım geliştirmedim ama hala iade edemiyorum tickety açsam yardım ederlermi
e geliştirmedim ama 1 tane iade hakkı böyle olmuyor ben eskiden 2 kez iade yapmıstım bi sıkıntı olmamıştı desteğe yazsam yardımcı olurlar mı tek sefere mahsus1 tane iade hakkın var ve geliştirmemen lazım silahı
bende geliştrilmiş yıldız belası vardı verdim arka bir baktım iade etmişti nasıl oluyor hocam1 tane iade hakkın var ve geliştirmemen lazım silahı
hocam 1 hafta onxce 5 gun oynadim iade ettim nasildalga geçmiyor iade koşulları degisti bir skini iade etmek için poligon dahil hiçbir maça girmemen gerekiyor banada oldu aynısı
desteğe yazdınızmı ? biz riot değiliz kendinde diyosun desteğe yazsam yardımcı olurlarmı diye yaz gör ne diyeceklerhocam 1 hafta onxce 5 gun oynadim iade ettim nasil
e geliştirmedim ama 1 tane iade hakkı böyle olmuyor ben eskiden 2 kez iade yapmıstım bi sıkıntı olmamıştı desteğe yazsam yardımcı olurlar mı tek sefere mahsus
artık yükselettim uğrasamam riotla bidaha olursa yazarimdesteğe yazdınızmı ? biz riot değiliz kendinde diyosun desteğe yazsam yardımcı olurlarmı diye yaz gör ne diyecekler