Hero 2,paw3950,Focus Pro Hero 2 zaten Lucitikin superlight 2 vs almayacaksan eğer hero2 yi ele, 3950 bakabilirsin.Profesyonel olarak Valorant oynuyorum mouse değiştirmeye karar verdim. En iyi sensör hangisidir?
hero 2 sensörlü steelseries rival 3 var. üstelik çokta uygun. ne dersiniz ?Hero 2,paw3950,Focus Pro Hero 2 zaten Lucitikin superlight 2 vs almayacaksan eğer hero2 yi ele, 3950 bakabilirsin.
Hero 2 logitech e lisanslı başka marka kullanamazhero 2 sensörlü steelseries rival 3 var. üstelik çokta uygun. ne dersiniz ?
Yanlıs listelenmiştirAlıntıyı görüntüleyanlıştır hocam o zaman bu. hero 2 almak istiyorum fakat aşırı pahalı uygun bulursam kaçırmam.
Logitech'in lisanslı sensörünü kullanamaz ayrıca rival 3 te SS'in kendi alt-orta arası denilebilecek günü kurtarmalık sensörü var kendimde kullanıyorum. asla 1100 tlyi haketmeyen bir mouse bana hediye gelmişti ordan kullanıyorum aman aman oyunda oynamadığımdan günü çıkartıyor.hero 2 sensörlü steelseries rival 3 var. üstelik çokta uygun. ne dersiniz ?
profesyonel misinProfesyonel olarak Valorant oynuyorum mouse değiştirmeye karar verdim. En iyi sensör hangisidir?
Sponsor bulamazsan zor iş o kanka kampüs takımı vs çok büyük çaplı değil sonuçta bi yayıncı tarafından keşfedilirsen anca (esporcu olur wtcn gibi bir yayıncı olur vs ancak öyle yürür gidersin)kampüs takımında falan oynadım. küçük çaplı takımlarda oynadım. fakat ciddi düşünüyorum
sıralama kassam yazan eden olmaz mı ?Sponsor bulamazsan zor iş o kanka kampüs takımı vs çok büyük çaplı değil sonuçta bi yayıncı tarafından keşfedilirsen anca (esporcu olur wtcn gibi bir yayıncı olur vs ancak öyle yürür gidersin)
e o kadar masrafa ne gerek var illa para harcamak istiyorum dersen hero 2 alkampüs takımında falan oynadım. küçük çaplı takımlarda oynadım. fakat ciddi düşünüyorum