Neler Yeni

Valorant İçin En İyi Mouse Sensörü Nedir?

Mstfxq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Okumuş
Profesyonel olarak Valorant oynuyorum mouse değiştirmeye karar verdim. En iyi sensör hangisidir?

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Profesyonel olarak Valorant oynuyorum mouse değiştirmeye karar verdim. En iyi sensör hangisidir?
Hero 2,paw3950,Focus Pro Hero 2 zaten Lucitikin superlight 2 vs almayacaksan eğer hero2 yi ele, 3950 bakabilirsin.

Mstfxq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Okumuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hero 2,paw3950,Focus Pro Hero 2 zaten Lucitikin superlight 2 vs almayacaksan eğer hero2 yi ele, 3950 bakabilirsin.
hero 2 sensörlü steelseries rival 3 var. üstelik çokta uygun. ne dersiniz ?

Mstfxq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Okumuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hero 2 logitech e lisanslı başka marka kullanamaz
1739396089801.png
yanlıştır hocam o zaman bu. hero 2 almak istiyorum fakat aşırı pahalı uygun bulursam kaçırmam.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
hero 2 sensörlü steelseries rival 3 var. üstelik çokta uygun. ne dersiniz ?
Logitech'in lisanslı sensörünü kullanamaz ayrıca rival 3 te SS'in kendi alt-orta arası denilebilecek günü kurtarmalık sensörü var kendimde kullanıyorum. asla 1100 tlyi haketmeyen bir mouse bana hediye gelmişti ordan kullanıyorum aman aman oyunda oynamadığımdan günü çıkartıyor.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,723
İsim
Emre
Discord
necromancerr
kampüs takımında falan oynadım. küçük çaplı takımlarda oynadım. fakat ciddi düşünüyorum
Sponsor bulamazsan zor iş o kanka kampüs takımı vs çok büyük çaplı değil sonuçta bi yayıncı tarafından keşfedilirsen anca (esporcu olur wtcn gibi bir yayıncı olur vs ancak öyle yürür gidersin)

Mstfxq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Mustafa Okumuş
Sponsor bulamazsan zor iş o kanka kampüs takımı vs çok büyük çaplı değil sonuçta bi yayıncı tarafından keşfedilirsen anca (esporcu olur wtcn gibi bir yayıncı olur vs ancak öyle yürür gidersin)
sıralama kassam yazan eden olmaz mı ?

Top Bottom