Neler Yeni

valorant için internet hızıma göre yayın ayarları tavsiyesi verebilir misiniz?

zamzom

80+
Merhabalar,
İşlemcim ryzen 9 5900x internet hızı 85 mbps download speedtest sonucu upload ise yeni güncelleme sonrası 14.30 larda çıkıyor
Şimdi ben platform bağımsız konuşuyorum fakat twitch de açmayı denediğimde ilk başta ayar yaptırtmıcak son kullanıcıya ve ne veriyorsam o bitrate hızı ile yayını vericek bundan dolayı zaten kameram 720p ve masaüstü 1920 1080 de oyunu oynuyorum yayın ayarlarında bitrate i kaç verirsem ve nasıl ayarlar yaparsam en akıcı ve görüntü bozulmadan yayını verebilirim

Amacım lag loss oluşmasın ve paket kaybı olmasın görüntü güzel olsun gecikme olsa da olur fakat ben kendimi bildim bileli 8 upload var iken 4 5 bitrate verince droplanıyordu diye hatırlıyorum şimdi devamlı yayın yapan biri var ise örnek ayarlarını atabilir mi benzer internet hızlarında

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
Merhabalar,
İşlemcim ryzen 9 5900x internet hızı 85 mbps download speedtest sonucu upload ise yeni güncelleme sonrası 14.30 larda çıkıyor
Şimdi ben platform bağımsız konuşuyorum fakat twitch de açmayı denediğimde ilk başta ayar yaptırtmıcak son kullanıcıya ve ne veriyorsam o bitrate hızı ile yayını vericek bundan dolayı zaten kameram 720p ve masaüstü 1920 1080 de oyunu oynuyorum yayın ayarlarında bitrate i kaç verirsem ve nasıl ayarlar yaparsam en akıcı ve görüntü bozulmadan yayını verebilirim

Amacım lag loss oluşmasın ve paket kaybı olmasın görüntü güzel olsun gecikme olsa da olur fakat ben kendimi bildim bileli 8 upload var iken 4 5 bitrate verince droplanıyordu diye hatırlıyorum şimdi devamlı yayın yapan biri var ise örnek ayarlarını atabilir mi benzer internet hızlarında
3500 bit rate 720p sıkıtıntısız açarsın

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel

Oğuzhan Yücel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
658
İsim
Oğuzhan yücel
teşekkür ederim deneyeceğim 2. bir monitör olsa yan taraftan bakarım da böyle telefondan bakarken falan yayında kesinti var mı yok mu çok acemice oluyor :D bakalım eve geçince çözmeye çalışacağım
60fps bana sorarsınız gereksiz başlangıç için 30fps yeterli olacaktır bende 20upload var ben bile 720p 30fps acıyorum

zamzom

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
evet haklısınız fakat yayını izleyen kişi yüksek hertz e alışınca yayından çıkası geliyor

Top Bottom