Neler Yeni

Valorant için kayıt programı

Juiclair0

80+ Silver
güzel clutch ve ace'ler için steelseries GG moment kullanıyorum ama başka bildiğiniz program var mı kullanımı basit olan SteelSeries'te Alt-S yapınca son 2 dk otomatik kaydediyor. buna benzer pc yormayan kullanımı kolay bildiğiniz program var mı ?

selmantoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Selman Toz
insights capture diye bir uygulama bütün maçı kaydediyor üstüne aldığın killeri asistleri dakikası dakikasına yazıyor deneyebilrisni

Juiclair0

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
insights capture diye bir uygulama bütün maçı kaydediyor üstüne aldığın killeri asistleri dakikası dakikasına yazıyor deneyebilrisni
öyle gereksiz yer kaplıyor sadece kendi isteğimle son dakikaları kaydedeceğim program istiyorum.

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick
obs kullansan nasıl olur?

Juiclair0

80+ Silver

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick
obs ile nasıl kayıt alıyoruz ?
Obs içinde istediğin tuşa atama yapıp kayıt alabiliyorsun istediğin kalitede ayar yapabiliyorsun çok basit ayarları mevcut. Sadece yayın değil kayıt alma da mevcut.

Juiclair0

80+ Silver
Obs içinde istediğin tuşa atama yapıp kayıt alabiliyorsun istediğin kalitede ayar yapabiliyorsun çok basit ayarları mevcut. Sadece yayın değil kayıt alma da mevcut.
peki bi tuşa bastığımda sadece son 2 yada 3 dakikayı kaydetme gibi bir özelliği varmı ?

Kaczynski

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
363
İsim
Kevin Mitnick
peki bi tuşa bastığımda sadece son 2 yada 3 dakikayı kaydetme gibi bir özelliği varmı ?
hangi yerden kayıt almak istersen kaydı başlat dersin bitmeye yakın atadığın tuşa tekrar basarsın o ara sahneyi kaydetmiş olur

Juiclair0

80+ Silver
hangi yerden kayıt almak istersen kaydı başlat dersin bitmeye yakın atadığın tuşa tekrar basarsın o ara sahneyi kaydetmiş olur
Usta öyle olmuyor işte kayıtta olduğumu bilince oynayamıyorum. Şansına iyi oynarsam yakalıyorum.

Reindi

80+ Silver
güzel clutch ve ace'ler için steelseries GG moment kullanıyorum ama başka bildiğiniz program var mı kullanımı basit olan SteelSeries'te Alt-S yapınca son 2 dk otomatik kaydediyor. buna benzer pc yormayan kullanımı kolay bildiğiniz program var mı ?
ekran kartın amd ise Radeon Software de var o özellik kayıt özelliği veya alternatif olarak Afterburner

Batuw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları
Ekran kartı yazılımını kullanmanı öneririm eğer p kötüyse action sarar

Juiclair0

80+ Silver