Deathadder v2 miniValorant oynayabileceğim orta boy bi mouse lazım. Çalışırsam beni en az elmas yapabilecek bir mouse.
Bütçe: 400TL
Şunu asla unutmayın Amazon en iyi sitediramazon önermeseniz
Ne alakaamazon önermeseniz
Kargodan ne zaman geleceği belli olmuyor çünkü ve hiç amazon kullanmadım kayıt olurken bir sürü şey istiyor. Yerli site tercih ederimNe alaka
Deathadder v2 mini
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şunu asla unutmayın Amazon en iyi sitedir
Hiç kullanmadıysan nerden biliyorsun teslim tarihinin belirsiz olduğunu?Kargodan ne zaman geleceği belli olmuyor çünkü ve hiç amazon kullanmadım kayıt olurken bir sürü şey istiyor. Yerli site tercih ederim
lenovo daha iyi
Diğer sitelerden farklı olarak neler istiyormuş ki?Kargodan ne zaman geleceği belli olmuyor çünkü ve hiç amazon kullanmadım kayıt olurken bir sürü şey istiyor. Yerli site tercih ederim
daha önce aliexpress kullandım donuma kadar bilgiler istedi, ikisi de yurt dışı site olduğu için aynı olacağını sanıyorum. ve dediğim gibi ikisi de yurt dışı.Hiç kullanmadıysan nerden biliyorsun teslim tarihinin belirsiz olduğunu?
deathadder v2 mini 550TL civarlarındaDeathadder v2 mini
Şunu asla unutmayın Amazon en iyi sitedir
amazon yurt dışı değildaha önce aliexpress kullandım donuma kadar bilgiler istedi, ikisi de yurt dışı site olduğu için aynı olacağını sanıyorum. ve dediğim gibi ikisi de yurt dışı.
deathadder v2 mini 550TL civarlarında