Neler Yeni

Valorant indireceğim sorularım var.

Aziz G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Aziz
Instagram
azizgunes07
Pardon karıştırmışım Epic Games ile Riot Games'i. Bir de kaç GB yer gerekiyor ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gerçekten o kadar kötü mü ?
Hocam net iyiyse İstanbul dışındaki sunucularda oynayabilirsin.
Yada seni rahatsız eden kişileri oyunda muteleyebilir ve chate yazmasını engelleyebilirsin.
Onun haricinde direkt olarak takım sesli sohbeti kapatıp kendin oynayabilirsin.(önerilmez derecesiz ve rekabet için)
En son olarak kendi arkadaşlarını çağırırsan kolay kolay laf atamazlar.(mesela 3 kişi olduğunuzda diğer 2 kişi genelde rastgele gelir)
Son olarak oyunda oynayışını ve tavrını beğendiğiniz insanları grubunuza davet edip onları eklerseniz. Sürekli olarak o takım ile girebilisiniz.
Şahsen ben şuan öyle yapıyorum.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hocam net iyiyse İstanbul dışındaki sunucularda oynayabilirsin.
Yada seni rahatsız eden kişileri oyunda muteleyebilir ve chate yazmasını engelleyebilirsin.
Onun haricinde direkt olarak takım sesli sohbeti kapatıp kendin oynayabilirsin.(önerilmez derecesiz ve rekabet için)
En son olarak kendi arkadaşlarını çağırırsan kolay kolay laf atamazlar.(mesela 3 kişi olduğunuzda diğer 2 kişi genelde rastgele gelir)
Son olarak oyunda oynayışını ve tavrını beğendiğiniz insanları grubunuza davet edip onları eklerseniz. Sürekli olarak o takım ile girebilisiniz.
Şahsen ben şuan öyle yapıyorum.
Oyunu tahminen kötü oynamam gibi geliyor ama büyük konuşmayayım, kendim gireceğim yani diğer 4 kişi rastgele gelecek ama bilmiyorum çünkü valorant'ta hiç hiç arkadaşım yok.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Oynayacaksan Gece oyna. Veletler geliyor hep. Akşam sütlerini içip yattıkları için daha rahat oluyor.
İyi lafmış.

Oynayacaksan Gece oyna. Veletler geliyor hep. Akşam sütlerini içip yattıkları için daha rahat oluyor.
Bir de oyun da kaç FPS alırım tahminen sistem şu şekilde; RX 5500 XT 8 GB, Ryzen 5 2600x, 8x2 16 GB 3200 Mhz ram.

Aziz G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Aziz
Instagram
azizgunes07
Oyunu tahminen kötü oynamam gibi geliyor ama büyük konuşmayayım, kendim gireceğim yani diğer 4 kişi rastgele gelecek ama bilmiyorum çünkü valorant'ta hiç hiç arkadaşım yok.
Yeni başlıyorsan ilk öncelikle valorant nişangah ve aim videosu izlemen.
Çünkü oyunun sana vereceği nişangah baya kafa karıştırıcı
Nokta nişangah öneririm youtube da videolarını bulabilirsin
Aim çalışma olarak poligonda aim bota nişan alma,alıştırma ,karakter özelliklerini öğrenme uygulama
Karakter seçme karakterini genellikle takımın aldığı şeylere bağlıdır yeni başlayanlar genelde sage,sova,brimstone,cypher vs. karakter seçerler ben sova seçmiştim ilk başladığımda.
Onun haricinde boş olduğum süre zarfında senle oynayabilirim.
Ama şuan riot etiketimi hatırlamıyorum ve dersteyim.
Derslerim bitince oyun adımı ve etiketimi yazarım eklemek istersen eklersin.
Önerilerim bu kadar youtube videolarına iyi bak derim nişan ,aim,karakter vs. vs.

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aim çalışma olarak poligonda aim bota nişan alma,alıştırma ,karakter özelliklerini öğrenme uygulama
Karakter seçme karakterini genellikle takımın aldığı şeylere bağlıdır yeni başlayanlar genelde sage,sova,brimstone,cypher vs. karakter seçerler ben sova seçmiştim ilk başladığımda.
Önerilerim bu kadar youtube videolarına iyi bak derim nişan ,aim,karakter vs. vs.
Eyvallah. Oyunda eklemeyi falan öğrenince eklerim.

Aziz G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Aziz
Instagram
azizgunes07
Söylemeyi unuttum eğer daha fazla fps almak ve bunun için grafik ayarı yapmak istiyorsan bu videolarda youtube da mevcut. Bazı özellikleri kapatıp orta ayarlarda veya düşük ayarlarda daha fazla fps alman söz konusu...

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Tamam hepsine bakmaya çalışacağım.
Söylemeyi unuttum eğer daha fazla fps almak ve bunun için grafik ayarı yapmak istiyorsan bu videolarda youtube da mevcut. Bazı özellikleri kapatıp orta ayarlarda veya düşük ayarlarda daha fazla fps alman söz konusu...

Ha bende sormayı unuttum oyunda silah desenleri bıçak vs. gibi dışında zuladaki gibi silah yükselterek silah hasarı olsun sekme yada şarjör kapasitesi arttırma gibi şeyler para ile mi yapılıyor. Yani kısacası bu oyunda iyi olmak için zuladaki gibi para yatırmak şart mı ? Parası olan daha mı avantajlı oluyor ?

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci

Ha bende sormayı unuttum oyunda silah desenleri bıçak vs. gibi dışında zuladaki gibi silah yükselterek silah hasarı olsun sekme yada şarjör kapasitesi arttırma gibi şeyler para ile mi yapılıyor. Yani kısacası bu oyunda iyi olmak için zuladaki gibi para yatırmak şart mı ? Parası olan daha mı avantajlı oluyor ?
Zula gibi değil sadece parayla silah skinleri alabilirsin.Onlarda sanırsam bazı skinlerde şarjör değiştirme hızı kısalıyordu ama pek bilmiyorum sanırım öyleydi.

Aziz G.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Aziz
Instagram
azizgunes07

Sadece para yatırarak silah deseni ve son adamı öldürdüğünüzde silah animasyonunu para ile alıyorsunuz. Bazı karakterleri açılmasını beklemek yerine para yatırıp hemen alabilirsiniz.

Top Bottom