Neler Yeni

valorant info taktikleri için yardım ??

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,685
İsim
Taha yücel
valorantta ve csgo da kullanıyolarya ama ben valorant için soruyorum long diyolar short diyolar felan vb gibileri bu terimler nedir ?

geçen rekabetçideyim 2.rekabet girişim rank felan yok aimim iyi ama bu taktikleri bilmiyorum bizim takım önde gidiyor en yüksek killi almıştı 21 kille gidiyorum bizim takım eco diyor ben nerden bilim ecoyu sonradan söyledir silahımı geri sattım neyse bide bana diyolar ki sen yeni felan başlamamışsın eco yu felan bilmedini yalandan yapıyosun çok iyi oynuyorsun diyolar gülüyorlar ama ben harbiden bilmiyordum info verirken bile saçma adlarla info veriyorum bunların açıklaması nedir

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
kanka ecoyu nasıl bilmiyorsun ucuz şeyler alıp birikim yapmak işte ve sen bana harita ver ona göre söyleyim

morocco

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,465
İsim
enes
Valorant yayını izle. BBL takımını izleyebilirsin.

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
Valorant Map Callouts yazarsan çıkar.
Bunları bilmende büyük fayda var infosuz oyun oynanmaz.
1615834417212.png

TahaCel

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,685
İsim
Taha yücel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eco'yu, Long'u, Short'u bilmiyorsan oynama oyunu, milletin maçına girip küfür yemekten iyidir en azından.
şu ana kadar hiç küfür bilmiyordum çünkü nerden öğrencemi bilmiyordum hiç csgo felanda oynamadım sadece valorant oynadım oda 3 4 aydır oynamaya başladım

ve bu seni alakadar etmez oynuyup oynamam longu shortu bilip de oynayamanda var etrafımda görüyorum sadece terimlerle bitmiyor oyun
Mesaj otomatik birleştirildi:

aim iyi ise her türlü oynarsın cs go ile benzer
aim im iyi zaten onun avantajıyla kazanıyorum

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Barbara Gordon

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
hehehehehe
Uygunsuz dil
şu ana kadar hiç küfür bilmiyordum çünkü nerden öğrencemi bilmiyordum hiç csgo felanda oynamadım sadece valorant oynadım oda 3 4 aydır oynamaya başladım

ve bu seni alakadar etmez oynuyup oynamam longu shortu bilip de oynayamanda var etrafımda görüyorum sadece terimlerle bitmiyor oyun
Mesaj otomatik birleştirildi:

aim im iyi zaten onun avantajıyla kazanıyorum

Sadece aim de yetmiyor aslan parçası, aiminin çöp olduğunua yemin edebiliri,m sırf iki tane adam öldürüp clutch attın diye takım arkadaşların senin arkanı biraz kaldırmışlar.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
  • Beğen
Reaksiyonlar: Muti
Top Bottom