Neler Yeni

Valorant İstanbul sunucusu ping sorunu

Abdullah021

80+ Bronze
Bugün Valorant gireyim dedim.İlk girdiğimde İstanbul sunucusunun 93 pingi olduğunu gördüm en düşüğü Varsav dı oda 64 tü.İstanbul sunucusunda bugün dışında her zaman 25-27 civarı pingim oluyordu ama bu sefer ilk girdiğimde ping değeri 93 tü,bu neden böyle olmuştur.Bunu nasıl çözerim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Umut Can
Bugün Valorant gireyim dedim.İlk girdiğimde İstanbul sunucusunun 93 pingi olduğunu gördüm en düşüğü Varsav dı oda 64 tü.İstanbul sunucusunda bugün dışında her zaman 25-27 civarı pingim oluyordu ama bu sefer ilk girdiğimde ping değeri 93 tü,bu neden böyle olmuştur.Bunu nasıl çözerim?
Herkeste aynı. Sebebi hakkında bilgim yok.

erennx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
993
İsim
Eren
Benim bildiğim kadarıyla hani şu taksim olayında sonra interneti yavaşlattılar ya ondan olabilir

Abdullah021

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herkeste aynı. Sebebi hakkında bilgim yok.
Hocam bugün İstanbul serverında dm girdim ama herkesin pingi normaldi ben ve 1 kişi dışında herkesin pingi 15-25 civarıydı.

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Benim bildiğim kadarıyla hani şu taksim olayında sonra interneti yavaşlattılar ya ondan olabilir
interneti yavaşlatmadılar hocam kısıtladılar sadece onunda pingle alakası yok dün 5 pingle oynuyordum valorantın sunucularıyla alakalıdır bende de aynı sorun var frankfurt oynuyorum mevbur

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Emirhan
Hocam bildigim kadarıyla Valorantla alakalı durum degil.Türk Telekom ve TürkTelekom alt yapısı kullananlarda bu sorun var türk telekomla alakalı problem.Bence yarına kadar uzayabilir bu sorun maalesef ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,285
Üyeler
161,833
Son üye
itirgit
Top Bottom